Zvezda golom Jovića savladala Rudar

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 11.08.2014.
21:35
Izvor: Sportske.net

Ekipa Crvene Zvezde imala je još jednu proveru na pomoćnom terenu Marakane, a kombinovani sastav je slavio protiv Rudara iz Kostolca rezultatom 1:0.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Imajući u vidu da Crvena Zvezda raspolaže sa velikim brojem fubdalera, kao i da novajlije nisu imale pravo nastupa na meču sa Radničkim iz Niša, Nenad Lalatović se odlučio da organizuje još jednu utakmicu kako bi njegov tim ostao u dobroj formi pred nastavak šampionata.

Kombinovani sastav se mučio veći deo meča sa Rudarom iz Kostolca, u prvom poluvremenu je prvo zapretio Bosančić tek posle 15 minuta igre, a prvi i jedini gol je viđen u 23. minutu. Nakon odlične asistencije Nikole Antića, zlatnog omladinca iz Litvanije, odlično je reagovao Luka Jović i zatresao mrežu Kostolčana.

Vredan pomena u prvom poluvremenu bio je i Vukašin Jovanović, omladinski reprezentativac koji je sve impresionirao svojom igrom u odbrani.

U drugom poluvremenu dominirao je golman gostiju, a svoje šanse propustili su Gavrić i Despotović.

Crvena Zvezda je nastupila u sastavu: Kahriman, P. Đorđević, Planić, Jovanović, Antić, Gogić, Jović, Ristić, Bosančić, Gavrić, Despotović. Igrali su još: Đorđević, Mitrović, Mbođ, Ahčin, Čikić, Jokić, Karaklajić.

Rudar: Stanojević, I. Milosavljević, N. Jovanović, Stanić, Petrović, Muljajić, N. Stojanović, S. Stojanović, Stevanović, Milojević, M. Milosavljević. Igrali su još: Langura, Lazić, L. Janković, U. Jovanović, Dimitrijević, D. Jovanović, Pavlov, Stanković, Katić, Milovanović.

Simpatije nakon ove utakmice ima i štoper koji se nalazi na probi u Crvenoj Zvezdi, M'Bođ, koji je odigrao odlično drugo poluvreme.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke