Zvezda hoće titulu iz 1986 i dva "bonusa", Vazura u čudu!

Autor: Lazar Nikolić
utorak 09.07.2024.
08:15
Izvor: Sportske.net

Reakcija generalnog direktora crno-belih.

STARSPORT/ Pedja Milosavljevic
STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda želi da joj se vrati titula prvaka države iz 1986. godine i podneće zahtev Fudbalskom savezu Srbije sa tom namerom.

Na ovu informaciju reagovao je generalni direktor Partizana Miloš Vazura koji je iz Rusije poručio da ni predsednik crveno-belih Svetozar Mijailović ne zna šta piše u tom zahtevu kluba sa "Marakane".

"Moram da vidim šta su tačno podneli i da sve bude zvanično, razumite me, a onda će naš tim adekvatno reagovati. Mislim da ni gospodin Mijailović ne zna zbog čega se šalje taj zahtev i šta tamo piše, pitajte ga. Evo, ukoliko zna, skočiću sa devetog sprata hotela ovde u Rusiji. Juče sam pričao i sa nekim ljudima iz FSS-a i oni su iz medija saznali za sve", rekao je Vazura.

Pored toga, mnogo bure u javnosti izazvalo je i uvođenje novog pravila o dva "bonus" igrača, mlađa od 22 godine u startnoj postavi superligaških klubova za narednu sezonu. Svi osim Partizana bili su za ovu odluku, jer se donosi neposredno pred početak prvenstva 20. jula, iako je zakonski rok za izmenu pravila 40 dana pred početak takmičenja.

"Debelo su zakasnili za to, tamo se ne zna ko šta radi! Videćemo šta će biti od svega, pa ćemo se oglasiti i tim povodom", jasan je Vazura. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke