Zvezda htela Drkušića, sada pred nemogućom misijom!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 03.07.2024.
09:00
Izvor: Sportske.net

Teško će se desiti ovaj transfer, barem ovog leta.

EPA-EFE/ANNA SZILAGYI
EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

Povezane vesti

Slovenački štoper Vanja Drkušić izuzetno se prikazao na Evropskom prvenstvu nastupajući za svoju reprezentaciju.

Fudbaler Sočija je bio neizostavna karika selektora Matijaža Keka tokom njihovog učešća na Evropskom šampionatu čime je postao zanimljiv brojnim klubovima. 

Sjajni nastupi su naravno doprineli tome da će se telefon njegovog agenta usijati, javljaju mediji iz Rusije. Naime, tri neimenovana tima iz Premijer lige prate dešavanja u vezi sa njim, ali tu su još Benfika, Hofenhajm i Alaves. Navodno, Soči neće pristati da ga proda za manje od 7.000.000 evra uključujući i bonuse.

Samim tim, to Crvenu zvezdu izbacuje iz takmičenja za njegov potpis iako je početkom leta delovalo da je transfer sasvim moguć. Pritom je i njemu samom prijalo interesovanje crveno-belih.

"Zvezda je veliki klub. Nije tajna da sam navijač Crvene zvezde. Pratim je od malih nogu, tako da je normalno da prija kada čuješ da se jedan tako veliki klub interesuje za tebe", rekao je nedavno Drkušić.

Drkušić ima tek 25 godina, sposoban je da prenese loptu, distribuira je ka bekovima ili igračima u središnjem delu terena, voli da pokreće akcije, a iako ima nisko težište, vrlo je čvrst u borbi za loptu i jedan je od najboljih defanzivaca u ruskom šampionatu po broju osvojenih duela.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Wednesday, 03.07.2024
10:04

Jeste mnogo para, ali niko od sadašnjih štopera nije ni blizu da zameni Dragovića. A ovaj bi verovatno bio i bolji.