Zvezda i Dabur? Stigle nove informacije...

Autor: Darko Mitrović
utorak 11.07.2023.
21:44
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Otkriven razlog njegovog dolaska u Beograd.

EPA-EFE/FILIP SINGER
EPA-EFE/FILIP SINGER

Povezane vesti

Veliku pažnju u domaćoj fudbalskoj javnosti izazvala je današnja informacija da je izraelski napadač Munas Dabur, koji je u poslendje tri godine nastupao za nemački Hofenhajm, doputovao u Beograd.

Razlog njegovog dolaska nije odmah bio poznat, pa su se odmah pojavile spekulacije da su u pitanju pregovori oko transfera u Crvenu zvezdu.

On se i ranije pominjao kao potencijalno pojačanje srpskog šampiona, pogotovo posle dolaska izraelskog trenera Baraka Bahara i golmana Omrija Glazera. Zvezdina prva želja kada je u pitanju još jedno pojačanje u napadačkim redovima jeste Emanuel Late Lat, član Atalante, ali je negde zapelo u pregovorima, pa je prethodnih dana bilo i spekulacija da od tog transfera neće biti ništa.

To je i izazvalo nova nagađanja da bi Dabur mogao da dođe u Zvezdu kao ''plan B'', ali ''Telegraf'' je tokom popodneva otkrio svoja najnovija saznanja da dolazak 31-godišnjeg izraelskog napadača u Beograd nema veze sa Crvenom zvezdom.

Navodno, on se uputio kod poznatog sportskog trenera Andreje Milutinovića sa kojim tokom letnjih ili zimskih pauza rade mnogi domaći, pa i strani igrači. Navodno, Dabur je i ranije dolazio na treninge kod Milutinovića u Beograd.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke