Zvezda i napadač? Spade knjiga na dva slova, ali je jasno ko je favorit!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 24.06.2021.
09:11
Izvor: Sportske.net

Ko će biti prvi napadač Crvene zvezde u narednoj sezoni?

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Crvena zvezda traga za novim napadačem i čini se da je vremena sve manje kako bi tim bio kompletiran za početak kvalifikacija za Ligu šampiona. 

Svakako da će Milan Pavkov preuzeti na sebe ulogu prvog špica dok ne dođe novo pojačanje, a pitanje koje se postavlja jeste ko je sada najbliži crveno-belom dresu. 

Ono što je već sada jasno jeste da je Alekdsandar Prijović predaleko od Zvezde i da je Zvezdan Terzić zajedno sa stručnim štabom odlučio da se okrene inostranim fudbalerima, a za sada su dvojica u opticaju. 

Prvi je Ohi Omožiuanfo, napadač Moldea i Norvežanin nigerijskog porekla, reklo bi se i realnija opcija od drugog fudbalera - Kajodea, koji je i dalje član Šahtjora sa kojim ima ugovor do 2023. godine. 

Ohi koji je ove sezone u Norveškoj na devet utakmica postigao isto toliko golova, ima ugovor samo do kraja ove godine i Zvezda bi mogla uz veoma malo obeštećenje da ga dovede već sada. 

Upravo je to razlog zašto je favorit, ali nemojte zanemariti i interesovanje drugih klubova, definitivno je da ga ima jer se radi o vrhunskom igraču...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Thursday, 24.06.2021
19:29

Звезда већ годинама уназад не уме да доведе крштеног нападача, колико год да одбрана и везни ред буду квалитетни, на крају нема ко да реализује акције. По мени лично боље да вијају домаће фудбалере који играју преко, ако успеју или пак перспективне из домаћег првенства. Јер ови странци су увек мачке у џаку, а ево Фалћинели је био виђен као бомба прелазног рока својевремено и на крају ником ништа.