Zvezda - I ove pripreme su ''najteže''?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.01.2015.
17:48
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Već smo navikli da naši fudbaleri svake pripreme doživljavaju kao ''najteže'' u karijeri, pa ni aktuelne zimske nisu izuzetak.

Beta/Srđan Stevanović
Beta/Srđan Stevanović

Povezane vesti

Fudbaleri aktuelnog šampiona Crvene zvezde ovih dana se pripremaju u Sloveniji, uporedo sa teškim treninzima već su odigrali i dve kontrolne utakmice i upisali obe pobede (Tolmin 3-0 i Ankaran 3-1).

Posle jučerašnjeg trijumfa, Zvezdino ''prolazno vreme'' na pripremama ocenio je jedan od najiskusnijih, Darko Lazović koji priznaje da je protiv Ankarana moglo bolje, pogotovo u drugom poluvremenu.

''Mislim da smo mi koji smo igrali u drugom poluvremenu odigrali dosta slabije nego što je to bio slučaj na prethodnoj utakmici. Bez obzira što je pripremna, bitno je da svaku utakmicu pobeđujemo, i da se što bolje pripremimo za početak prolećnog dela prvenstva'', izjavio je Lazović, a prenosi zvanični klupski sajt.

On ima dug staž u crveno-belom dresu, ima veliki broj odrađenih priprema iza sebe, ali mu se sada čini da su aktuelne pripreme možda i teže od prethodnih.

''Šef je stvarno nametnuo jak ritam, ali pripreme su takve. Nijedne do sada nisu bile lagane, ali možda su ove za nijansu teže od ostalih. Sve je to normalno, ušli smo u jak trenažni proces i mislim da nam nije ostalo još mnogo teških treninga. Kada odemo u Antaliju, smanjiće se i broj ovakvih treninga jer ćemo igrati više utakmica'',
objašnjava Lazović.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke