Zvezda i Partizan menjaju planove priprema, superligašima "preporuka" od državnog vrha?

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 04.12.2023.
12:30
Izvor: Sportske.net, Sport klub

Videćemo hoće li je poslušati...

prodirectsoccer.com
prodirectsoccer.com

Povezane vesti

Bliži se kraj jesenjeg dela sezone u Super ligi Srbije koja bi trebalo da se okonča 22. decembra, pa klubovi uveliko prave planove za zimske pripreme.

Tradicionalne destinacija za tako nešto je do sada bila Turska sa svojim sportskim turističkim centrima poput Antalije i Beleka, međutim ove zime srpski klubovi mogli bi da promene mesto boravka tokom priprema.

Sport klub preneo je informaciju da članovi Super lige Srbije dobili "preporuku" od strane državnog vrha da pripreme odrade na Kipru.

"Rajsko ostrvo" nije bila nepoznanica za naše timove ni do sada, međutim ističe se da se ovoga puta radi o poslovnom aranžmanu na najvišem nivou.

Isti izvor navodi da je to napravilo problem pojedinim klubovima koji su već uplatili značajan deo od ukupne cene priprema u Antaliji, ali da će promeniti svoje planove i poslati ekipe na Kipar.

Sport klub takođe navodi da Crvena zvezda neće, kako je ranije najavljeno, u Katar. Otkazan je odlazak na Bliski istok, međutim, za sada nema definitivne potvrde o odlasku na Kipar. Iz kancelarije Partizana već je saopšten plan priprema u Antaliji, zakazane su i utakmice, ali postoji rešenost da ekipa krene na jedno od egzotičnih mesta na ostrvu u Sredozemnom moru. 

Vojvodina će, definitivno, umesto u Turske put Kipra, zajedno sa proligašem Mladošću GAT. Na Kipar bi trebalo da krenu i kruševački Napredak, lučanska Mladost, Spartak Ždrepčeva krv, pančevački Železničar, IMT…

Takođe, isti put bi trebalo da krenu i sudije u Super ligi Srbije koje bi odradile svoje pripreme i prisustvovale seminaru na Kipru.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke