Zvezda i Partizan u trci za reprezentativca Srbije?! Crveno-beli su u velikoj prednosti!

Autor: Darko Mitrović
petak 24.12.2021.
20:37
Izvor: Sportske.net

Partizan će morati brzo da reaguje ako želi preokret.

STARSPORT/ Pedja Milosavljevic
STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

Povezane vesti

Crvena zvezda je po završetku prvog dela sezone već pojačala svoje redove napadačem Moldea Ohijem Omoidžuanfom, ali crveno-beli tu ne žele da se zaustave, pa se očekuje i pojačanje na poziciji štopera.

Nedavno se dosta pisalo o Arboledi iz Šerifa kao potencijalnoj opciji, s obzirom da on završava saradnju sa moldavskim šampionom i nema sumnje da je on interesantan Zvezdi, ali na ''Marakani'' ipak pre svega žele domaćeg igrača na toj poziciji.

Osim toga, kako sada stvari stoje, izbor je pao i na talentovanog Stefana Mitrovića, mladog srpskog reprezentativca i veznog fudbalera niškog Radničkog.

S obzirom da on ima i kanadsko državljanstvo, iz Kanade večeras stiže informacija da je Crvena zvezda već poslala zvaničnu ponudu za Mitrovića, ali da se tek očekuje još veće interesovanje za 31-godišnjeg vezistu koji je ove sezone odigrao 20 utakmica i postigao šest golova.

Navodno, interesuje se i Partizan, ali se očekuju i ponude još nekolicine klubova iz inostranstva, poput Bolonje, Briža, Lestera, Boaviste, a konačna odluka se očekuje sredinom narednog meseca.


*

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke