Zvezda i Prijović - Ovo je rasplet!

Autor: Darko Mitrović
utorak 22.06.2021.
20:21
Izvor: b92.net

Izgleda da je saga završena.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Crvena zvezda je silovito započela letnji prelazni rok ekspresnim dovođenjem reprezentativca Austrije i dosadašnjeg štopera Leverkuzena Aleksandra Dragovića, ali je onda usledio teži deo posla kada je u pitanju ostvarivanje narednih letnjih želja.

Po svemu sudeći, Dragoviću se neće pridružiti ni Aleksandar Kolarov, ni Aleksandar Prijović.

Kolarov sada ima ponude Bolonje i Intera koji mu nudi nastavak saradnje posle promene trenera, Zvezda finansijski teško može da im parira, a ni sa Prijovićem nije došlo do dogovora.

S tim u vezi, večeras je B92.net prenela svoja nezvanična saznanja da je transfer Prijovića u Zvezdu definitivno propao!

Zvezda je bila spremna da značajno ''odreši kesu'' kako bi angažovala iskusnog napadača, pominjala su se ukupno tri miliona za tri godine, pri čemu bi mu plata rasla iz godine u godinu, ali Prijović je odugovlačio sa odgovorom i izgleda da u Zvezdi više nemaju strpljenja, pa će se okrenuti nekim drugim rešenjima u napadu.

Crveno-beli su ovog leta ostali bez Dijega Falćinelija kome je istekla pozajmica iz Bolonje, videćemo da li će Pavkov ostati, a kao nova meta srpskog šampiona sada se pominje napadač norveškog Moldea Ohi Omoidžuanfo.

Ovaj momak ima 27 godina, član Moldea je već dve godine, a u novoj sezoni je na 19 mečeva postigao 11 golova, uz dve asistencije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke