Zvezda ima 'Mesija' - Pitajte Le Taleka!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 23.03.2016.
21:25
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Francuski internacionalac Damijan Le Talek otkrio je da Zvezda u svojim redovima ima "repliku" Lionela Mesija.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde nastavili su pobedonosnu seriju na gostovanju Novom Pazaru, a među igračima koji su ušli u klupsku istoriju našao se i Francuz Damijan Le Talek koji je na "Marakanu" stigao tokom zimskog prelaznog roka.

"Kako da čovek ne bude zadovoljan posle osam golova u dva meča, i obaranja klupskog i nacionalnog rekorda? Ovo je stvarno neverovatna, divna priča koje sam deo postao i ja" ne krije oduševljenje Francuz.

Crveno-beli su u razmaku od tri dana dva puta slavili sa po 4:0 a Damijan Le Talek uspeo je da se upiše u listu strelaca na poslednjem gostovanju u Novom Pazaru.

"Što se moje igre tiče, mislim da napredujem, da to iz meča u meč izgleda sve bolje, ali i da naravno ima još dosta prostora za napredak. Drago mi je što sam počeo da pogađam i da na taj način doprinosim ekipi" dodao je Le Talek.

Tajna Zvezdinog uspeha leži u sjajnoj atmosferi koja vlada u ekipi o čemu svedoči i izjava Damijana Le Taleka koji je jednog od saigrača od milošte prozvao Mesi.

"Srđan Plavšić mi je sjajno asistirao i hvala mu na tome. Inače, u tom momentu sam ga dozivao da mi asistira, i to rečima 'Mesi, Mesi'. Iako ga svi zovu 'atomski mrav', ja ga zovem 'Mesi' i na treninzima i na utakmicama" objasnio je Le Talek.

Crveno-beli će narednu prvenstvenu utakmicu odigrati posle pauze u šampionatu, a protivnik će im biti ekipa Vojvodine koja će Zvezdu ugostiti na "Karađorđu" u okviru 28. kola Superlige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Thursday, 24.03.2016
11:21

za mene trenutno najbolji igrac nase lige...

avatar
Johny Bro
Thursday, 24.03.2016
10:17
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 23.03.2016
22:37

Plavšić je neumoran borac i igrač sa najviše asistencija. Uvek kad on uđe u igru igramo bolje i brže.