Zvezda "isterala svoje", Filipović od sutra "bivši", zna se i naslednik!

Autor: Mladen Heleta
sreda 27.09.2023.
09:30
Izvor: Sportske.net

Sudijska komisija dobija novog predsednika.

2021 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2021 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije sutra će dobiti novog predsednika. Aktuelni, Dejan Filipović, biće smenjen, i to odlukom Odbora za hitna pitanja FSS. Njegov posao bi trebalo da preuzme Dejan Santrač, saznaje Sport klub.

Ova odluka je očekivana i najavljivana je prethodinih dana, nakon što je Crvena zvezda uputila niz kritika na račun Filipovića. Zvezdi se otvorenim pismom predsedniku FSS Draganu Džajiću, u kom se kritikuje rad Filipovića, priključio i Radnički iz Niša.

Konačnu odluku o smeni Dejana Filipovića i imenovanju Dejana Santrača doneće Odbor za hitna pitanja. Uz predsednika Dragana Džajića, najuže operativno telo Fudbalskog saveza Srbije čine i potpredsednici – Branislav Nedimović, Janoš Žemberi, Sandra Sremčević i Branko Zečević.

Ostaje da se vidi da li će nakon ovog Zvezda isterati svoje i u nameri da naš najbolji sudija Srđan Jovanović ne sudi "večiti" derbi protiv Partizana, koji je odložen i najverovatnije će se igrati 6. decembra. Tada će se pitati Dejan Santrač.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke