Zvezda izgubila još jednu bitku sa Turcima, a nastao i novi problem

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 08.06.2021.
10:37
Izvor: Sportske.net

Pešić se ne vraća na "Marakanu".

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Nekadašnji napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić ipak se ovog leta neće vratiti na "Marakanu" pošto je dobio nešto izdašniju ponudu iz Turske, jer je blizu dogovora sa ekipom Fatih Кaragumrukom.

Kako prenosi Sportski žurnal, Pešiću novac čak nije bio ni prioritet u ovom slučaju, jer smatra da je u delu karijere gde mu je potreban veći mir, a to mu u ovom trenutku više nudi Turska nego Beograd.

To znači da se posle odluke da se ne otkupi Dijego Falćineli iz Bolonje, Zvezda suočava sa grčevitom borbom za napadača budući da od klasičnih centarfora trenutno ima samo Milana Pavkova.

Prioritet je i dalje angažovanja Aleksandra Prijovića, koji ne odstupa od željenih 800.000 evra godišnje, ali pošto iz Saudijske Arabije stižu disonantni tonovi u vezi sa planovima za srpskog napadača, na "Marakani" i dalje ostaje nada da ga mogu dobiti.

Štoperska linija je kompletirana bez obzira na odlazak Nemanje Milunovića, ali je nastao novi problem na poziciji levog beka.

Milan Rodić je nepune četiri godine u klubu bez prave alternative, a uprkos tome što je u najboljim fudbalskim godinama osetan je drag napornih sezona u minulom periodu.

Adekvatnog rešenja na domaćem tržištu nema, prioritet je angažovanje stranca, ali konkretnih nazaka još nema.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Tuesday, 08.06.2021
12:23

A da vratimo Lekića? Ili Pančeva? Ovo je glupost veka, zainteresovani smo za Prijovića koji daje 10 golova po sezoni i Pešića koji može zabiti samo u Donjoj Bestragiji. I od njihove prodaje nećemo zaraditi ništa. Ako ne možemo dovesti napadača koji garantuje 25+ golova po sezoni, onda treba pružiti priliku mladima. Kahvić je fantastičan potencijal, i mora dobiti šansu, biće on igrač od 30 miliona. Krstović je zreo za prvi tim, kao i Radulović.