Zvezda jača za dvojicu u Rusiji - Stigli reprezentativac i novopečeni otac

Autor: Nemanja Janošev
subota 06.07.2024.
15:45
Izvor: Sportske.net

Tim se polako kompletira.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde su nakon prve kontrolne utakmice i pobede nad Sočijem (2:0) imali nešto lakši jutarnji trening, a fokus je bio na oporavku igrača, kako bi spremni dočekali izazov koji im sledi već u ponedeljak, a to je utakmica protiv Zenita.

‍Kao nakon bilo kog drugog meča i posle jučerašnjeg je bilo energetske potrošnje u sastavu crveno-belih. Upravo je zbog toga današnji trening bio nešto lakši, kako ne bi došlo do neželjenih situacija, pošto je i dalje pripremni period u pitanju.

Starteri sa jučerašnjeg susreta su pod budnim okom stručnog štaba radili u teretani i odmarali se nakon rutinskog trijumfa protiv ruskog tima. Ostatak ekipe je izašao na teren i trening započeo vežbama aktivacije. Nakon toga, fokus je stavljen na završnicu, a u centru pažnje su bili mladi igrači. Viđeno je dosta efektnih poteza i lepih golova.

U Sankt Peterburg je danas pristigao dvojac od kog se očekuje dosta u sezoni pred nama. U pitanju je reprezentativac Srbije koji se vratio nakon odigranog Evropskog prvenstva – Nemanja Stojić i sada već neizostavni član crveno-bele porodice – Mirko Ivanić. On je dobio više slobodnih dana, pošto ga je po povratku sa Zlatibora sačekala vest da je postao otac, a Vladan Milojević je imao razumevanja i potrudio se da mu da vremena kako bi ga iskoristio sa svojom porodicom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke