"Zvezda je u padu, idemo da ih iznenadimo!"

Autor: Nemanja Janošev
utorak 02.11.2021.
21:42
Izvor: Sportske.net

Iz Vojvodine stigle prve poruke.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Jedan od najboljih fudbalera Vojvodine Miljan Vukadinović poručio je da će njegova ekipa pokušati na sve načine da iznenadi Crvenu zvezdu u predstojećem duelu dva tima na "Karađorđu".

Derbi 16. kola Super lige Srbije predstojećeg vikenda igra se u Novom Sadu gde će Vojvodina ugostiti Crvenu zvezdu, tim kojem su na startu šampionata uspeli da otmu bod na stadionu "Rajko Mitić".

Voša je u dobroj formi, slavili su u gradskom derbiju protiv Proletera, a upravo je gol Miljana Vukadinovića napravio razliku.

"Na psihološkom planu bilo je veoma važno da vežemo nekoliko pobeda. Vojvodina je veliki klub i od nas se očekuje da pobeđujemo. Bilo nam je potrebno malo vremena da se uigramo sa novim stručnim štabom. Imamo veliki broj mladih igrača, ali sada se polako sve slaže i dolazi na svoje mesto. Svaka pobeda je podstrek kako za ekipu, tako i za svakog igrača", naveo je Vukadinović i dodao:

"Ušli smo u pobednički ritam, što je veoma važno jer smo u seriji derbija, a u nedelju nas očekuje novi. Crvenoj zvezdi smo uspeli da uzmemo bod na "Marakani“, fokusirani smo samo na našu igru i ne gledamo u tuđe dvorište. Ako je Zvezda u padu, onda bi bilo odlično da pokušamo da ih iznenadimo. Analizraćemo u narednim danima njihovu igru, da pokušamo da iskoristimo slabosti, koje su minamalne, jer znamo da je u pitanju šampionski tim. Borićemo se kao i uvek i želimo da nastavimo niz pobeda", završio je napadač Voše.

Utakmica se igra u nedelju od 16.45 sati na stadionu "Karađorđe".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke