Zvezda još bliža tituli! (POLUVREME)

Autor: Darko Mitrović
nedelja 22.05.2022.
19:19
Izvor: Sportske.net

''Zmajevi'' pružili solidan otpor, ali nisu izdržali do kraja poluvremena.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena na ''Rajku Mitiću'', Crvena zvezda - Voždovac 1:0 u meču poslednjeg kola Linglong Super lige.

Crveno-beli su pomalo stegnuto započeli meč, iako večeras imaju podršku tridesetak hiljada navijača. Inicijativa nije bila onako snažna kako se to od Zvezde uglavnom očekuje, pa su i gosti imali par obećavajućih kontranapada, ali kada bi došli do ivice šesnaesterca kao da nisu znali šta bi sa loptom.

Na drugoj strani, glavne uloge u ekipi Crvene zvezde ponovo su imali Katai i Ivanić koji su pretili u nekoliko navrata, a odličnu priiku je propustio Ohi u 34. minutu kada je sa sedam-osam metara na dodavanje Kataija poslao loptu pored gola.

Ali, kako se bližio sam finiš prvog poluvremena, Zvezdin pritisak je postajao sve snažniji, pa je Katai u 38. minutu imao još bolju priliku kada je šutirao glavom, ali je lopta nekoga zakačila na putu ka golu i završila iznad prečke.

Usledio je korner koji je Kanga izveo sa leve strane, sjajno je Gabonac pronašao Kataija, koji ponovo šutira glavom, ali ovoga puta neodbranjivo - 1:0 za Zvezdu!

Podsetimo, Zvezdi je večeras dovoljan i bod za osvajanje titule.

Istim rezultatom Partizan vodi protiv Radničkog iz Niša, golom Rikarda iz penala u nadoknadi vremena, a u duelu TSC-a i Vojvodine nema golova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke