Zvezda još jača, Degenek se vraća - ''Osećam se 'top', treniram 'u fulu' sa ekipom''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 09.09.2024.
13:15
Izvor: Sportske.net

Nije prijavljen za Ligu šampiona, ali...

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Od početka ove kalendarske godine, Miloš Degenek nije odigrao ni minut za ekipu Crvene zvezde, a poslednji pu smo ga na terenu videli u decembru prošle godine, u kup utakmici protiv Radničkog iz Niša (5:0).

Razlog je povreda pete, zbog čega je morao da bude podvrgnut i hirurškoj intervenciji, ali višemesečni oporavak je uspešno okončan i iskusni defanzivac ponovo trenira sa ekipom i nada se skorom povratku na teren i u takmičarskim utakmicama.

Za Ligu šampiona nije prijavljen, ali bi zato mogao da bude od velike pomoći treneru Vladanu Milojeviću u prvenstvenim mečevima.

''Treniram u  'fulu' sa ekipom. Osećam se sjajno, kao da nisam pauzirao. Fizička sprema je na visokom nivou. Baš sam dugo pauzirao za koji dan biće osam meseci od operacije... Ali, ponavljam sve u svemu osećam se 'top''', izjavio je Degenek, a prenosi ''Sportski žurnal''.

Naravno, odluka je na treneru Milojeviću kada će ukazati poverenje Degeneku, a on taj trenutak jedva čeka.

''Kao i svi igrači spreman sam da radim sve na treningu. Nije bilo vremena zbog evropskih obaveza da sa Milojevićem pričam o danu mog povratka. Bitno je da sam zdrav i da mogu da odgovorim kad god mi trener ukaže poverenje. Minutaža mi je bitna kako bih se vratio na stari kolosek na klupskom i reprezentativnom nivou'', naglasio je Degenek.

Svoj najnoviji boravak u Zvezdi započeo je prošlog leta, kada je stigao iz američkog Kolambusa, a ugovorom je vezan do sledećeg leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke