Zvezda - Još samo tri meča, dva trofeja u igri

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.05.2022.
23:49
Izvor: Beta

Sledi vreme odluke.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Pomoćni trener fudbalera Crvene zvezde Nebojša Milošević rekao je večeras da je ekipa profesionalno odigrala celu utakmicu protiv Novog Pazara, a da su brzim golovima rešili pitanje pobednika.

"Mislim da je profesionalni odnos dominirao svih 90 minuta, a brzim golovima na startu meča i efikasnom igrom, uspeli smo praktično sve da rešimo. Imali smo kvalitetan odnos i pristup, onakav kakav se podrazumeva kada se nosi dres Crvene zvezde. Dominirali smo i u drugom poluvremenu, igrači koji su ušli sa klupe su dali značajn doprinos plasmanu u finale. Videli smo lepe golove, dva Stankovića (Nikola), jedan Stanića (Petar)... Lepo veče koje nas vodi u finale i borbu za trofej", rekao je Milošević.

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se večeras u finale Kupa Srbije, pošto su na svom terenu pobedili Novi Pazar sa 8:0.

Milošević je dodao da svi u stručnom štabu insistiraju na kvalitetnom pristupu pred svaki meč.

"U završnici takmičenja i sezone, kada je nekoliko utakmica ostalo do kraja i kada je aktivna borba za trofej, šef stručnog štaba Dejan Stanković i svi mi insistiramo da kvalitetan pristup bude od prvog minuta, te da najozbiljnije i najprofesionalnije uđemo u meč sa ciljem plasmana u finale", dodao je on.

Branioci trofeja u Kupu Srbije u finalu će igrati protiv Partizana, koji je savladao Vojvodinu sa 2:1.

Finale Kupa Srbije na programu je 26. maja.

Zvezda je dva kola pre kraja vodeća na tabeli Super lige Srbije sa dva boda prednosti u odnosu na Partizan, a crveno-beli naredni meč igraju u nedelju u Kruševcu protiv Napretka.

"Završnica je takmičenja, imamo još tri utakmice i maksimalno smo koncentrisani i motivisani. Idemo iz meča u meč ka osvajanju oba trofeja. To je gen Crvene zvezde i to nam je u krvi. Hvala i navijačima, jer uz njihovu pomoć i podršku je sve lakše i lepše", zaključio je Milošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke