Zvezda - kako će izgledati startna postava?

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 06.02.2022.
09:55
Izvor: Sportske.net

Pripreme su završene, uskoro kreće prvenstvo.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Već 12. februara na programu je Super liga Srbije, Crvena zvezda će te subote dočekati ekipu Čukaričkog, počinje od 17 časova na našem najvećem stadionu, a pitanje koje se postavlja jeste kako će izgledati prvi tim crveno-belih u duelu protiv ekipe koje predvodi Saša Ilić. 

Pripreme Crvene zvezde su završene i ocena je pozitivna, kako je naveo Dejan Stanković, ali nisu svi prošli ono što se dešavalo u Beleku, poput Bena i Kange koji su bili na Afričkom kupu nacija. 

Mnogi su istakli da postoji mogućnost da njih dvojica izgube mesto startera u timu, pre svega jer su propustili taktičke zamisli Dejana Stankovića i uigravanja koja su bila viđena u Antaliji. 

Ipak, teško je reći da će neko moći da im ugrozi poziciju. Nenad Krstičić je možda bio najbliži tome, ali čini se da nije u formi u kojoj je bio pre nekoliko godina kada je igrao i Ligu šampiona sa crveno-belima, pa je Kanga i dalje favorit za mesto centralnog veznog. 

Što se tiče Bena, Filipo Falko je taj koji bi mogao da ga ugrozi, tu je i novo pojačanje Nemanja Motika, kao i Rišairo Živković koji je igrao na poziciji desnog krila. Ipak, Stanković i dalje najviše veruje Benu, a dolazak Nemanje Motike bi mogao da znači i da će Živković i Falko imati nešto manju minutažu. 

Kako bi sada izgledao najjači tim Crvene zvezde?

Borjan - Pićini, Dragović, Eraković, Rodić - Sanogo, Kanga - Ben, Ivanić, Katai - Ohi. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke