Zvezda krenula put Jermenije - Stanković nije poveo Ivanića i Pešića

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 08.08.2022.
12:20
Izvor: Sportske.net

Bez nekoliko važnih igrača.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde krenuli su put Jerevana gde će u sredu igrati revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izabranici Dejana Stankovića brane ubedljivih 5:0 ostvarenih na stadionu "Rajko Mitić" i pitanje prolaza dalje se ne dovodi u pitanje. 

Crveno-beli su na aerodromu "Nikola Tesla" bili u kasnim prepodnevnim satima, a Dejan Stanković je put Jerevana poveo 21 fudbalera. Na spisku nema Milana Rodića koji je suspendovan za predstojeću utakmicu, ali ni Mirka Ivanića, Radovana Pankova, Nenada Krstičića i Aleksandra Pešića. Takođe, među putnicima nije ni novajlija Irakli Azarovi koji se tek juče priključio ekipi i to je očekivano.

Na spisku putnika su: Milan Borjan, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Nikola Stanković, Aleksandar Dragović, Strahinja Eraković, Nemanja Milunović, Stefan Leković, Marko Gobeljić, Kings Kangva, Gelor Kanga, Seku Sanogo, Slavoljub Srnić, El Fardu Ben, Nemanja Motika, Osman Bukari, Ibrahim Mustafa, Aleksandar Katai, Stefan Mitrović, Milan Pavkov i Ohi Omojuanfo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke