Zvezda lider i u omladinskoj konkurenciji! Brodarac u krizi, Partizan vreba ''iz prikrajka''

Autor: Darko Mitrović
subota 01.05.2021.
17:02
Izvor: Sportske.net

Slede odlučujuće borbe za titulu.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Doskora je ekipa Brodarca ubedljivo vodila na tabeli Omladinske lige Srbije, ali u poslednja četiri kola pretrpela je tri poraza, što je iskoristila Crvena zvezda koja je danas preuzela lidersku poziciju.

Brodarac je u 33. kolu poražen na svom terenu od Vojvodine rezultatom 3:2, Zvezda je nešto kasnije kao gost deklasirala Internacional sa 5:0, uz četiri gola Mirka Nikolaševića i jedan Nikole Kneževića, pa sada crveno-beli imaju 77 bodova na prvom mestu, a Brodarac je pao na drugu poziciju sa 75 bodova.

Tituli se nada i Partizan koji je trenutno na trećem mestu sa 73 boda, posle današnjeg trijumfa nad OFK Beogradom na Karaburmi rezultatom 2:1, a oba gola za crno-bele postigao je Mihajlo Petković. Već u sledećem kolu crno-beli bi mogli i na drugo mesto, s obzirom da će dočekati ekipu Brodarca, a Crvena zvezda će na svom terenu igrati sa poslednjeplasiranim Trajalom i imati idealnu priliku da se dodatno učvrsti na prvom mestu.

Dodajmo još da do kraja sezone ima još pet kola, Zvezda se neće sastati ni sa Brodarcem, ni sa Partizanom, koji će morati da se nadaju nekom kiksu crveno-belih protiv slabije plasiranih rivala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke