Voždovac pokazivao zube šampionu, ali Zvezda ima Ivanića!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 13.08.2022.
22:39
Izvor: Sportske.net

Voždovac ozbiljan rival, ali bez velikih šansi za bod danas.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Pobeda Crvene zvezde protiv Voždovca u okviru šestog kola Super lige Srbije, bilo je 4:0 (2:0), ali ne tako lako kako rezultat pokazuje jer su gosti pokazali zube aktuelnom šampionu Srbije. 

Već u 3. minutu smo videli gol u mreži Voždovca, Ivanić je dokazao da će danas biti njegov dan, pronašao je Aleksandra Pešića koji postiže svoj prvi gol posle povratka u redove crveno-belih. 

Sedmi minut, novi gol. Ivanić je odlično napravio šansu za Bukarija, dodao mu loptu, a Zvezdin fudbaler iz Gane je bez problema samo poslao loptu u mrežu za 2:0. 

Prelepo za oko je igrao Mirko Ivanić, pridruživali su mu se i ostali, a onda od 20. minuta nešto slabiji ritam utakmice. U 26. minutu Ivanić je oprobao udarac sa distance kada je lopta otišla malo preko prečke.

Daleko od toga da Voždovac nije pretio, ozbiljan udarac su imali preko Purtića, fantastičan šut sa oko 20 metara je završio malo preko prečke... Oprobao je i Pantović svoj udarac  do kraja poluvremena, ali gosti nisu uspeli da postignu gol u prvih 45 minuta. 

Na drugoj strani neverovatan promašaj Aleksandra Kataija, Bukari je prošao po desnoj strani, uposlio Kataija koji je morao bolje da reaguje.

Voždovac je krenuo ozbiljno u drugo poluvreme, za razliku od Crvene zvezde i sigurni smo da će Dejan Stanković imati šta da zameri svojim igračima. Gosti su uputili par udaraca ka golu Borjana u prvih 20 minuta drugog dela, najbliži golu je bio Hajdin koji je pokušao "makazicama", ali je tada golman crveno-belih pokazao svoje sposobnosti odbranivši mu ne tako jak udarac. Milunović je umalo dobio crveni karton, a Voždovac je nastavio sa napadima. 

Ulaskom Srnića i Mitrovića u igru dosta toga se promenilo, pa je Zvezda zaigrala staloženije, ali je igrala i bez napadača jer je izašao Pešić. 

Onda je u igru ušao i El Fardu Ben koji je dobio ovacije sa tribina, na kraju je i pogodio mrežu za veliko olakšanje Dejana Stankovića. Mirko Ivanić ponovo asistent, Benu nije bilo toliko teško da postigne gol sa oko 7-8 metara od gola. Možda i oproštajni od Zvezde, videćemo u narednim danima. 

Konačnih 4:0 postavio je Mirko Ivanić, drugi njegov ove sezone. Mitrović je prošao po levoj strani, dodao do Ivanića koji bez velikih problema uspeva da postigne gol. 

Nekako rutinski je sve bilo do kraja, čini se da je Zvezda usporila ritam, možda i svesno pred utakmicu sa Makabi Haifom...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke