Zvezda + Milojević protiv Mladosti = golovi i trijumfi!

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 25.07.2024.
21:00
Izvor: Sportske.net

Zvezda želi nova tri boda.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde sastaće se sa lučanskom Mladosti u subotu na stadionu "Rajko Mitić" u okviru drugog kola Super lige Srbije.

Osim što je kvalitet na strani srpskog šampiona, tradicija protiv Mladosti im i te kako ide naruku, a i činjenica da Vladan Milojević ima dobar skor protiv Lučanaca.

Prvi meč kao trener Zvezde, Milojević je imao protiv Mladosti 22. oktobra 2017. godine na domaćem terenu. Crveno-beli su ostvarili pobedu 2:1, da bi potom postigli čak pet golova na gostovanju u Lučanima iste sezone u trijumfu od 2:5.

Naredne takmičarske godine Zvezda se sastača čak pet puta sa Mladosti, od toga tri puta u prvenstvu i dva puta u okviru polufinala Kupa Srbije. Zabeležili su četiri pobede, uz jedan remi u Kupu, ali i stekli odličnu gol-razliku od 10:3 u sezoni 2018/19.

U istom ritmu je igrala Crvene zvezda protiv tima sa stadiona “SRC MR Radoš Milovanović” i  naredne takmičarske godine, pa je tako ostvarna pobeda 2:0 kao domaćini i 0:1 kao gosti. Takođe, pri povratku Vladana Milojevića na klupu Zvezde u sezoni 2023/24 Mladost je pala u Lučanima 0:1 u okviru plej-ofa domaćeg prvenstva.

Kada se podvuče crta, Vladan Milojević je Zvezdu predvodio na 10 utakmica protiv Mladosti, te je ostvario devet pobeda, dok je jednom bilo nerešeno. Tim sa "Marakane" postigao je 21 gol, što u proseku iznosi više od dva po meču.

Zvezda se već jednom u julu mesecu sastala sa Mladosti i to u sezoni 2021/22 kada je bilo 1:0 golom Mirka Ivanića, a tada je zabeležena i poseta od 12.427 navijača.

Upravo su navijači iz raznih krajeva Beograda želeli da se nadmeću u pozivu za utakmicu protiv Lučanaca.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke