Zvezda može da registruje pojačanja!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 13.02.2015.
17:15
Izvor: Sportske.net, rts.rs

Aktuelni šampion Srbije moći će da registruje pojačanja pristigla u januarskom prelaznom roku pošto je poslednjeg dana prelaznog roka Disciplinskoj komisiji dostavljen dokaz o ispalti dugovanja zbog kojih je izrečena suspenzija.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Poslednjeg dana zimskog prelaznog roka fudbalski klub Crvena zvezda dostavio je Disciplinskoj komisiji FSS dokaz o tome da su dugovi prema bivšim igračima i trenerima izmireni, odnosno da je postignut dogovor o reprogramu duga.

Na taj način Zvezda je dobila "zeleno svetlo" za registraciju fudbalera koji su u klub stigli tokom januarskog prelaznog roka.

Pravo da nastupe za Crvenu zvezdu već u prvom kolu prolećnog dela sezone imaće Miloš Cvetković, Aleksandar Luković, Dušan Anđelković, Saša Stojanović, Džošua Parker, Fuad Salami i Petar Orlandić.

Podsećamo da je Crvena zvezda od početka godine izmirila dugovanja prema Poljaku Bronovickom i prema bivšem klubu Natanijela Asamoe, dok je preostali dug prema bivšim igračima i trenerima ili izmiren a u većoj meri je izvršen reprogram što je dovoljno da izrečena zabrana registrovanja novih igrača bude ukinuta.

Crvena zvezda u prvom kolu prolećnog dela sezone gostuje ekipi Radničkog iz Niša a taj meč je na programu 21. februara na stadionu "Čair".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke