Zvezda može i bez treninga do kraja sezone?!

Autor: Darko Mitrović
petak 12.05.2023.
18:20
Izvor: Beta

Samouverena poruka Zvezdinog trenera.

© 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević rekao je danas da u predstojećoj prvenstvenoj utakmici protiv Vojvodine neće odmarati igrače i da ekipa ima veliki motiv da neporažena završi Super ligu Srbije.

"Nećemo odmarati igrače, do kraja sezone imamo još pet eventualnih utakmica. Mislim da smo toliko dobro radili i trenirali da i bez treninga i odmora, možemo pet utakmica da obavimo i da igramo sa jedanaestoricom. Nikada do sada nismo igrali samo sa 11 igrača, nećemo ni sada, zadovoljni smo mladim igračima, tako da nećemo ni njih previše sputavati", rekao je Milojević na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Zvezde igraju u subotu od 18.30 na svom terenu protiv Vojvodine, utakmicu 35. kola Super lige Srbije. Zvezda je već odbranila titulu, a njen trener će izvesti takmičarski tim, uprkos tome što ekipu u sredu čeka i polufinale Kupa protiv ekipe TSC.

"Probaćemo da nađemo dobar balans, da ne bude to mladi ili stari, već da bude tim koji je kompetitivan iz respekta pre svega prema nama i činjenici da želimo pobedu, a i prema protivniku kao što je Vojvodina, koja je u vrhu tabele", naveo je Milojević.

Zvezda je jedina neporažena ekipa u Super ligi Srbije, ima 92 boda, a Vojvodina je peta na tabeli sa 61 bodom.

"Svakako da to predstavlja dodatni motiv, ali motiv je uvek da se pobedi svaka utakmica i to se ne menja nikad, ni pred sutrašnji meč protiv Vojvodine, koja je u jako dobroj seriji. Očekujem dobru utakmicu u kojoj će uživati i navijači", dodao je trener Zvezde.

On je pohvalio mladog Jovana Mijatovića i rekao da se i on može naći u timu protiv Vojvodine.

"Može, svako od njih 25 može da se nađe u timu. Videćemo šta je najbolje za njega. Mislim da smo jako dobro dozirali njegovu igru, nekada nije toliko pametno da igra previše, igraće koliko bude bio spreman. Bitno je da se on dobro oseća i da je dobro radio posle postignutog gola protiv Voždovca, to mu povećava šanse da igra i sutra", naveo je Milojević.

Milojević se nije složio sa konstatacijom novinara da je ekipa iz Novog Sada igrala otvoreno u prethodnoj utakmici (1:1) u Beogradu.

"Mislim da nismo bili na istoj utakmici. Pošto nisu igrali otvoreno, već su veći deo utakmice bili ispred svog šesnaesterca i pokušavali kontrama da nas ugroze, iz jedne jesu. Mislim da je prvih 35 minuta bilo najbolje odigranih, pored utakmice protiv TSC, ali pošto se sve bazira na rezultatu, svakako jesu odigrali dobru utakmicu i uzeli nam bod", rekao je on.

Milojević nije želeo da odgovori da li će Uroš Spajić sutra igrati, ali je pričao o Arakliju Azarovu.

"Bitno je šta nam treba u kojoj utakmici. Imamo dva leva beka, njega i Rodića. Znamo kakve kvalitete poseduje Milan Rodić i da je dosta umoran nakon tri ili četiri godine igranja bez zamene. Imamo taj luksuz da u nekim utakmicama možemo da ga odmorimo, negde nam treba, negde više Azarov, to su sve taktičke stvari", rekao je Milojević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke