Zvezda MOŽE i do trećeg šešira u Ligi šampiona, za to su potrebna tri iznenađenja!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 10.08.2022.
09:55
Izvor: Sportske.net

Nije nemoguće, ali...

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su u Jerevanu u revanš meču trećeg kola kvalifikacija pobedili Pjunik sa 2:0.

Zvezda će se za plasman u grupnu fazu Ligu šampiona boriti sa Makabijem iz Haife koji je eliminisao Apolon, pa se navijači "crveno-beli" nadaju da bi njihovi ljubimci mogli do evropskog elitnog društva.

A tamo postoji teoretska mogućnost da se Zvezda nađe u trećem šeširu ukoliko eliminiše Makabi.

Za to su potrebna ipak tri prilična iznenađenja, da timovi u kvalifikacijama sa boljim evropskim koeficijentom Benfika, Dinamo Zagreb i Redžers ispadnu od kijevskog Dinama, Bodo Glimta i PSV Ajndhovena.

Na Marakani bi bili zadovoljni i samim plasmanom u grupnu fazu Lige šampiona, tri velika iznenađenja jesu retkost čak i u nepredvidivim evropskim kvalifikacijama, ali je sav fokus na naredni meč.

Prve utakmice plej-ofa za plasman u Ligu šampiona igraju se 16. i 17. avgusta, dok su revanš mečevi na programu 23. i 24. avgusta, a ovo su svi parovi:

Makabi Haifa - Crvena zvezda
Karabag - Viktorija Plzenj
Bodo/Glimt - Dinamo Zagreb
Kopenhagen - Trabzonspor
Dinamo Kijev - Benfika
Rendžers - PSV

AdmiralBet je za vas spremio bogatu ponudu kada se radi o prvom meču u Izraelu, kvota 2.70 na pobedu Zvezde zvuči veoma primamljivo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke