Zvezda na pragu velikog pojačanja!

Autor: Mladen Heleta
petak 09.12.2022.
14:16
Izvor: Sportske.net

Spajić za jaču zadnju liniju.

EPA-EFE/JULIEN WARNAND
EPA-EFE/JULIEN WARNAND

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda će izgleda doživeti značajne promene u poslednjoj liniji tima u zimskom prelaznom roku. Uveliko se piše o mogućem odlasku Aleksandra Dragovića u Sampdoriju, a na njegovo mesto trebalo bi da dođe reprezentativac Srbije Uroš Spajić, saznaje Sportal.

Ovaj štoper je trenutno bez kluba, a razlog za to je povreda koja ga je na duže vreme odvojila od terena i koštala ga odlaska na Mundijal u Katar sa Srbijom. Bio je fudbaler Kasimpaše, igrao je u životnoj formi i bio je blizu ugovora sa Bešiktašom. Međutim, onda se desio veliki peh i ta povreda.

U Zvezdi smatraju da bi se Spajić odlično uklopio u tim, budući da rukovodstvo šampiona Srbije planira ozbiljnu reformu tima u nadolazećem periodu.

Uroš Spajić (29) je u Zvezdi proveo tri sezone, odakle je 2013. godine za 1.300.000 evra prešao u redove francuskog Tuluza, za koji je odigrao čak 63 utamice. Od 2016. do 2018. nastupao je za belgijski Anderleht, a zatim se preselio u Krasnodar. Godinu dana je proveo i na pozajmici u Fejnordu, a poslednji aganžman bi mu je u Kasimpaši.

Za A tim Srbije odigrao je 20 utakmica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke