Zvezda "naciljala" senzaciju turskog prvenstva, na vidiku i zamena za Erakovića!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 30.06.2022.
13:16
Izvor: Sportske.net

Moraće "crveno-beli" dobro da plate.

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Crvena zvezda je u potrazi za pojačnjima pred početak nove sezone i pohoda na Ligu šampiona.

Kao jedni od prioriteta označeni su centralni defanzivac i napadač, a opcija je nekoliko.

Sportski žurnal prenosi da bi u slučaju odlaska Strahinje Erakovića, njegovo mesto mogao da zauzme bivši fudbaler "crveno-belih" Nemanja Milunović (33).

Aktuelni fudbaler Alanije odradio je jednu sezonu u Turskoj, ali izvor prenosi da on nije u potpunosti zadovoljan u Turskoj, te da bi se rado vratio u Ljutice Bogdana.

Prijateljska utakmica između Crvene zvezde i Zenita u Sočiju biće prilika da dva kluba dogovore transsfer Erakovića, pa bi Milunović predstavljao njegovu zamenu.

I to nije sve.

Belgijski mediji pišu o interesovanju Zvezde za napadača Standarda Džeksona Muleku (22), proteklu sezonu odigrao je u Kasimpaši gde je ostavio odličan utisak sa 12 golova i pet asistencija na 14 mečeva.

Reprezentativac DR Kongo privukao je pažnju i platežno moćnijih klubova od srpskog šampiona, interesovanje su pokazali novi prvak Turske Trabzon, zatim tamošnji velikani Galatasaraj i Bešiktaš, potom i Anderleht, a ranije se spominjalo i interesovanje Liona.

Najkonkretniji je Barnli koji od ove sezone vodi Vensan Kompani, engleski drugoligaš ponudio je 3.000.000 evra Standardu na ime obeštećenja, pa će Zvezda morati da duboko zavuče ruku u džep kako bi doveo Muleku.

Naravno, adut je i igranje u Evropi...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke