''Zvezda ne igra fudbal, golove daje iz prekida''

Autor: Darko Mitrović
subota 13.06.2020.
23:11
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Razočaran je bivši predsednik kluba.

Pedja Milosavljevic/Starsportphoto ©
Pedja Milosavljevic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

I dalje se sređuju utisci posle polufinala Kupa i pobede Partizana nad Crvenom zvezdom (1:0) na stadionu u Humskoj.

I dok pristalice Partizana likuju posle četvrte uzastopne utakmice u kojoj crno-beli nisu primili gol od Crvene zvezde, oni kojima je Zvezda u srcu traže razloge slabe partije ekipe Dejana Stankovića.

Bivši predsednik kluba Dan Tana je u razgovoru za ''Kurir'' imao zamerke na stil i našin igre crveno-belih.

''Ne mislim da Partizan ima tako dobru odbranu, pa njima je Spartak dao tri komada. Ono što me brine je da sam kod igrača Partizana video strast, dok Zvezdini fudbaleri to nisu imali.

Crvena zvezda ne igra fudbal, golove daje iz prekida, a ne iz smišljenih akcija i kroz pas igru. To je ono što me brine. Želim da ukažem na greške, da se ne zavaravamo više'', upozorava Tana i naglašava da mu neki igrači uopšte ''ne ulivaju poverenje''.

Ipak, s druge strane ima razumevanja za mladog trenera Dejana Stankovića.

''Milošević je imao više vremena da uigra ekipu od Stankovića. Treba biti realan. Mora se Dekiju dati vremena, najmanje šest meseci. Nije ovo za veliku paniku. Meni samo smeta što su svi igrači Zvezde pali, nisu stvorili šansu iz igre za gol. E, to je problem!'', objasnio je Dan Tana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Sunday, 14.06.2020
15:30

Covek je u pravui jer ja kod nijednog igraca Zvezde nisam video zelju za pobedom, a zasto je to bilo tako mozda se nekad sazna.

avatar
Dorotej
Sunday, 14.06.2020
10:38

Čovek je lepo rekao. Odavno mi nemamo sredinu terena, još iz vremene Milojevića. S njim smo imali rezultate, ne i igru. Ponadao sam se kada je Kolumbo došao za trenera, pa me je neprijatno šokirao s kojim sastavom je krenuo u derbiju. A uprava bluzi sa kupovinama. Prijović, Spiridonović... Gde je Sanogo? Nemamo plana šta i kako. Najmanje 10 igrača treba prodati/pokloniti. Ulazimo u finansijski kolaps. Trebamo dobrog kriznog menadzera, jer jesmo u krizi, priznali to mi ili ne.

avatar
DVA HRAMA
Sunday, 14.06.2020
09:27

Nemoj tako, opet ce da ti smisle neku ''lepu'' pesmicu.

''F-udba-lski klub crvena zvezda je na 28 utakmica u Superligi Srbije izvela 17 penala sto tehnicki znaci da samo na 9 utakmica nisu imali penal ako izuzmemo dva Derbija. Samo na 7 utakmica sa ''manjim'' klubovima oni nisu dobili penal.''

avatar
Provokator
Sunday, 14.06.2020
08:59

Pa Zvezda uvek tako i igra derbije ili utakmice u Evropi. Uvek su sanse u prekidima , igre nema.