Zvezda ne želi Jovanovića ni u VAR sobi, Kiprani ga zvali da im sudi u Kupu!

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 29.02.2024.
10:45
Izvor: Sportske.net

Ima kome valja.

EPA-EFE/Facundo Arrizabalaga
EPA-EFE/Facundo Arrizabalaga

Povezane vesti

Mnogo se bure podiglo nakon utakmice poslednjeg kola Super lige Srbije zbog odluke najboljeg srpskog sudije Srđana Jovanovića da iz VAR sobe pozove glavnog arbitra na meču Radnik - Partizan Miloša Milanovića i sugeriše mu da promeni svoju odluku i ne dosudi penal za domaćina.

To je izazvalo još veću ljutnju na Jovanovića od strane šestostrukog uzastopnog šampiona Srbije Crvene zvezde koja već dugo "vodi rat" sa njim i zalaže se da zvanično naš najbolji sudija ne sudi ni njene, ali ni utakmice "večitog" rivala Partizana.

Na drugoj strani, inostrani fudbalski savezi i UEFA veruju Jovanoviću. Tako će srpski sudija danas suditi na Kipru u meču tamošenjeg četvrtfinala Kupa između Anortozisa i Arisa.

Jovanovića su odabrali nekada izuzetno cenjeni italijanski arbitri koji danas vode brigu o suđenju na Kipru, predsednik sudijske komisije Domeniko Mesina i Roberto Roseti čelnik organa zaduženog za arbitražu u UEFA.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čona
Thursday, 29.02.2024
13:10

Може он да суди и на месецу. што даље од Звезде,ни судија ни у ВАР-у.Судије у Енглеској се изјасне за кога навијају и том клубу не суде,ни у ВАР-у.