Zvezda nudi rekordnih 8.000.000 dolara za sjajnog Urugvajca?! Nije dovoljno...

Autor: Darko Mitrović
utorak 09.07.2024.
18:45
Izvor: Sportske.net

Spektakularna informacija stiže iz Amerike.

EPA-EFE/ENZO SANTOS BARREIRO
EPA-EFE/ENZO SANTOS BARREIRO

Povezane vesti

Crvena zvezda već ima odličan tim, spreman da se bori za novi ulazak u grupnu fazu Lige šampiona, a to se videlo i juče u pobedi nad Zenitom (2:1) u Sankt Peterburgu.

Ipak, čelnici kluba žele i dodatno da ojačaju ekipu kako bi napravila značajan iskorak na evropskoj sceni u odnosu na prošlu sezonu, a izgleda da su spremni i da dobro ''odreše kesu'' kada su u pitanju pojedine letnje želje.

O čemu se konkretno radi, otkrio je američki ''Atletik'' koji je plasirao veoma zanimljivu informaciju da je Zvezda navodno ponudila čak 8.000.000 dolara za urugvajskog fudbalera Fakunda Toresa!

Radi se o 24-godišnjem igraču koji je ponikao u urugvajskom Penjarolu i koji je u poslednje dve i po godine član američkog Orlanda. 

Ove sezone je u američkoj MLS ligi upisao 20 nastupa, postigao šest golova, uz tri asistencije.

Tores može da igra i kao ofaznivi vezista, ali i na krilnim pozicijama, a njegova trenutna tržišna vrednost na 'Transfermarktu'' procenjuje se na čak 14 miliona evra.

Verovatno i čelnici Orlanda otprilike tako procenjuju vrednost svog igrača, možda ne baš svih 14, ali je jasno da traže više od osam miliona dolara koliko bi Zvezda mogla da plati.

Pomenuti izvor naviodi da je Zvezdina ponuda odbijena, ali to ne znači da su pregovori prekinuti.

Inače, Fakundo Tores ima i 16 nastupa za reprezentaciju Urugvaja, postigao je i jedan gol u dresu nacionalnog tima, a ugovorom sa Orlandom je vezan do kraja 2026. godine, pa je to razlog što u njegovom sadašnjem klubu očekuju izdašniju ponudu od Zvezdine.

Screenshot/X

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke