Zvezda objavila plan priprema - Najneozbiljniji rivali do sad?

Autor: Nemanja Janošev
utorak 09.01.2024.
17:15
Izvor: Sportske.net

Zimske pripreme će se obaviti na Kipru.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde će zimske pripreme ove godine obaviti na Kipru, umesto u Antaliji kakva je praksa bila ranijih sezona.

Prvotimci crveno-belih su tokom 8. i 9. januara u Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutnjaku obavili medicinske preglede i testiranja za nastavak sezone, te je sve spremno za zvanično okupljanje koje će biti organizovano sutra na stadionu “Rajko Mitić”. 

Fudbaleri Crvene zvezde će trenirati na Marakani do 14. januara, a zatim će sledećeg dana – 15. januara krenuti put Kipra gde će na Pafosu boraviti do 2. februara, kada je zakazan povratak u Beograd. 
 
Crveno-beli će za vreme boravka na Kipru odigrati pet pripremnih utakmica, a u ovom trenutku su poznata četiri protivnika. Generalna proba je zakazana za 1. februar, dok će ime rivala biti naknadno objavljeno.

Za razliku od prethodnih priprema, Crvena zvezda neće imati previše atraktivne protivnike. Hloraka je jedna od slabijih ekipa Druge lige Kipra, mađarski Zalaegeržeg se bori za opstanak u eliti Mađarske, dok je o Spartaku i Mladosti sve manje-više poznato.
 
17. januar - Crvena zvezda – Hloraka 
20. januar - Crvena zvezda – Zalaegeržeg  
24. januar - Crvena zvezda – Spartak Subotica
28. januar - Crvena zvezda – Mladost Lučani

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke