Zvezda odbila još jednu ponudu, otkrivena i suma, ali i ime kluba!

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.05.2022.
17:51
Izvor: Sportske.net, Kurir

Tokom prazničnih dana bilo je dosta posla za Zvezdine čelnike.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Bliži se letnji prelazni rok, a u Crvenoj zvezdi ima sve više aktivnosti po pitanju potencijalnih transfera.

Za sada najveće interesovanje iz inostranstva postoji za najmlađe Zvezdine prvotimce, pre svih za štopera Strahinju Erakovića koji izvanredno igra u tandemu sa Aleksandrom Dragovićem.

Ali, poslednjih dana pojavile su se i informacije o ponudama za još dvojicu Zvezdinih tinejdžera. Prošle sedmice je ''procurila'' vest da je jedan neimenovani francuski klub pokazao interesovanje za 18-godišnjeg defanzivca Andreja Đurića i da je navodno spreman da ponudu milion i po evra za njegov potpis, a danas je ''Kurir'' otkrio svoja saznanja o interesovanju iz Francuske za još jednog Zvezdinog talentovanog fudbalera.

U pitanju je 19-godišnji vezista Nikola Stanković koji je ove sezone već upisao pet nastupa u prvom timu i koji je dobio mnogo pohvala kako za svoju fizičku spremu, tako i za samopouzdanje i zrelost u igri koju je pokazao na terenu.

''Kurir'' danas navodi da je za Stankovića interesovanje pokazao francuski Lens i da je ponuđena suma, kao i u Đurićevom slučaju - milion i po evra.

Kako se i očekivalo, odgovor iz Zvezde je i ovoga puta bio negativan, pa će Francuzi morati značajno da ''pojačaju'' ponuđenu sumu ako žele da njihova ponuda uopšte bude uzeta u razmatranje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke