Zvezda odredila cene karata za crveno-beli spektakl

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.05.2016.
18:18
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbalski klub Crvena zvezda obavestio je navijače o cenama i dinamici prodaje karata za predstojeći prijateljski susret sa grčkim Olimpijakosom.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Novopečeni šampion Srbije i šampion Grčke Olimpijakos odmeriće snage 10. maja na stadionu "Rajko Mitić", a Crvena zvezda je u sredu obelodanila cene karata i obavestila navijače o dinamici prodaje ulaznica.

Karte za prijateljski meč crveno-belih iz Beograda i Atine biće puštene u prodaju, 6. maja, a blagajne stadiona će raditi svakog dana (osim nedelje) u periodu od 11 do 17 časova.

Crvena zvezda je obavestila navijače da sezonske karte VAŽE za ovu utakmicu, dok će cene dnevnih karata stajati od 300 do 700 dinara.

Novi šampion Srbije tako će drugi put u svojoj istoriji ugostiti Olimpijakos, koji je poslednji put gostovao na našem najvećem stadionu 12. novembra 1994. godine.

Prethodni prijateljski meč Crvene zvezde i Olimpijakosa pratilo je oko 25.000 gledalaca, a srpski klub je slavio rezultatom 4:1.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 04.05.2016
21:17

Braćo Zvezdaši ajd' da napunimo suspendovanu Marakanu pa da sa našom pravoslavnom braćom proslavimo 27. titulu, a neki neka puknu od muke.

avatar
jv
Wednesday, 04.05.2016
18:32

Kakva ce to utakmica biti! Trebamo napuniti Matakanu, mozda i dobijemo! nPerovic, Petkovic i Kovacevic nekada, zasto ne Plavsic, Katai i Srnic sada.