Zvezda odustala od Kipra, hoće li Partizan imati problema?

Autor: Darko Mitrović
utorak 11.01.2022.
23:24
Izvor: Sportske.net

Crveno-beli žele da izbegnu potencijalne probleme, pa su u poslednjem trenutku promenili plan priprema.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Crvena zvezda i Partizan u sredu i zvanično počinju pripreme za sledeću sezonu.

Crveno-beli će se kupiti u Beogradu, a već sledećeg dana Zvezdina ekspedicija se seli u Tursku, gde će obaviti kompletne zimske pripreme, iako je pvobitno bilo planirano da se jedan deo priprema obavi na Kipru, a drugi u Turskoj.

Zbog čega je došlo do ove promene objasnio je portparol Crvene zvezde Miljan Milošević u razgovoru za Zvezda TV.

''Situacija sa koronom je promenila plan. Kipar ima novu veriziju soja korone, neku verziju delte i omikrona. Pritom su i vrlo strogi uslovi. Ako se desi da nam se neki igrač tamo zarazi, morao bi da prolazi rigorozne kontrole, bio bi odvojen od ekipe. To smo želeli da izbegnemo, a Turska je adekvatnija za pripreme. Mi nećemo mnogo time izgubiti, a na Kipru bismo morali da menjamo i hotel, pa se stručni štab odlučio za Tursku, gde ćemo ostati od 13. januara do 3. februara. Nema onog standardnog povratka u Beograd između dva dela priprema, sve vreme se ostaje tamo'', konstatovao je Milošević.

Za razliku od Crvene zvezde, Partizan nije odustao od priprema na Kipru, gde će crno-beli boraviti od 23. januara, prema predviđenom planu. Za sada nema nagoveštaja da bi i Partizan mogao da povuče sličan potez kao njegov večiti rival.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke