Zvezda opet pobedila, pogodio i Luka Jović!

Autor: Darko Mitrović
subota 24.01.2015.
19:12
Izvor: Sportske.net

Druga pobeda Crvene zvezde na pripremama u Sloveniji!

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Posle ubedljivih 3-0 protiv Tolmina pre par dana, fudbaleri Crvene zvezde su i Ankaranu ''spakovali'' tri lopte u mrežu. Ovog puta, šampion Srbije je slavio sa 3-1!

Zvezda je furiozno ušla u ovaj meč i već u prvih 15 minuta postigla sva tri gola! Seriju golova je otvorio talentovani Luka Jović, koji je pogotkom u šestom minutu meča konačno razbio maler, kada su golovi u pitanju. Mladi napadač Crvene zvezde se najbolje snašao posle kornera u kaznenom prostoru rivala i doneo prednost crveno-belima - 1:0.

Samo sedam minuta kasnije, Nenad Gavrić je duplirao vođstvo. Stojanović je odlično proigrao uposlio Parkera, njegov šut je golman Ankarana zsuatavio, da bi na odbijenu loptu natrčao Gavrić i prosledio je u mrežu - 2:0!

Da Džošua Parker zaista može da bude pravo pojačanje Crvene zvezde, potvrdio je i u 15. minutu, kada je postigao svoj golgeterski prvenac u crveno-belom dresu. Ovog puta je Gavrić bio u ulozi asistenta, a Parker je lako realizovao ovu šansu za 3-0!

Usledio je mirniji period igre, iako je Zvezda i dalje stvarala prilike. Ipak, u finišu prvog poluvremena, domaći su došli do daha i posle jednog kornera uspeli da savladaju Rajkovića - 3:1.

U drugom poluvremenu, trener Nenad Lalatović je ukazao šansu novoj jedanaestorici, bilo je još prilika preko Avramovskog, Lazovića, Bosančića, ali promene rezultata nije bilo.

Dodajmo još i da je štoper Darko Lazić zaradio crveni karton zbog protesta.

Crvena zvezda
: Rajković, Cvetković, Pavićević, Luković, Anđelković, Grujić, Stojanović Savićević, Gavrić, Jović, Parker.

Drugo poluvreme: Manojlović, Planić, Jovamović, Lazić, Đorđević, Ristić, Bosančić, Avramovski, Lazović, Antić i Despotovi

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 24.01.2015
20:24

lako je pobedjivati neke amaterske timove nadjite nekog jakog