Zvezda oslabljena u meču za titulu, problem i pred Kup?

Autor: Aleksandar Golubović
subota 21.05.2022.
09:35
Izvor: Sportske.net

Gajić praktično jedini izbor.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Italijanski fudbaler Kristijan Pićini povredio se na treningu i neće biti u konkurenciji za tim Crvene zvezde za nedeljni duel protiv Voždovca, gde beogradski tim ima priliku da stigne do pete uzastopne titule šampion Srbije.

Ovu informaciju preneo je Sportski žurnal i to dodatno sužava opcije trenera Dejana Stankovića za desni bok gde je jedina prava aleternativa Pićiniju Milan Gajić.

Stoga bi trebalo očekivati da upravo bivši mladi reprezentativac Srbije bude taj koji će početi duel u nedelju na "Marakani", a izvesno i u finalu Kupa četiri dana kasnije.

Stanković osim Gajića ima i univerzalca Marka Gobeljića, koji je retko dobijao priliku ove sezone, pa će po isteku ugovora napustiti klub kao slobodan igrač.

Postoji i mogućnost da Strahinja Eraković bude premešten na desnog beka, ali sumnjamo da će se Stanović voditi ovim eksperimentom, mada je pretprošle jeseni talentovani štoper sjajno odigrao na ovom mestu na gostovanju Hofenhajmu u Ligi Evrope.

Utakmica između Zvezde i Voždovca igra se u nedelju od 18:30 na stadionu "Rajko Mitić", a istovremeno Partizan u Humskoj dočekuje niški Radnički i nada se čudu.

AdmiralBet vam nudi dobre kvote u ponudi za ove duele, a možda nije loše da probate da će oba tima dati gol na "Marakani". Kvota na to je impresivnih tri i vredi pokušati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke