Zvezda ostaje bez standardnog prvotimca na leto, ko odlazi ove zime?

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 19.01.2022.
09:25
Izvor: Sportske.net

I dalje velika neizvesnost...

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Pitanje je u kakvom će sastavu igrati ekipa Crvene zvezde u drugom delu sezone, ali se kostur ekipe odavno zna. 

Ključni detalj jeste ostanak Borjana, čuvara mreže i kapitena koji je i previše dao crveno-belima u prethodnim sezonama i neko ko garantuje sigurnost u odbrani.

Ipak, nadamo se odlascima, a jedan je siguran i to tek na leto. Milan Gajić ulazi u poslednjih 6 meseci ugovora sa Crvenom zvezdom, Mrkela je istakao da od Gajića očekuje da se dokaže ukoliko želi novi ugovor, ali to se neće desiti već će fudbaler crveno-belih tragati za novim klubom. 

Dioni?

Za napadača se traži novi klub, ali su retki oni koji žele da preuzmu sve odgovornosti na sebe što se tiče plaćanja, pa je sve izvesnije da će do kraja pozajmice ovaj fudbaler biti u crveno-belom, tačnije do 30. juna. 

Oko Rodića i dalje nema novosti, ali se ide u pozitivnom smeru što se tiče dogovora oko novog ugovora (sadašnji ističe na kraju sezone).

Filipo Falko je neko u koga veruje Dejan Stanković i samo u slučaju dobre ponude bi mogao da ode, a čeka se kvalitetnija ponuda za Lazetića i Petrovića, obojica imaju dozvolu za odlazak u slučaju dobre ponude. 

Čeka se i klub koji bi bio zainteresovan za Bakajoka, desni bek nije pokazao apsolutno ništa u dosadašnjem delu sezone i rastanak je sve verovatniji, ako ne sada, onda na leto. 

Uglavnom, Crvena zvezda će uraditi odličnu stvar ukoliko Dioni i Bakajoko napuste klub jer su zamene odavno već stigle, ali je teško pronaći klub u ovom trenutku...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke