Zvezda počela pripreme, Bahar već impresioniran navijačima

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 19.06.2023.
11:35
Izvor: Sportske.net

Šampion Srbije krenuo sa radom.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde okupili su se danas na stadionu „Rajko Mitić“ gde je novi šef ekipe Barak Bahar izvršio prozivku za početak letnjih priprema.

Renovira se stadion, renovira se i tim. Biće to neka nova, drugačija, mlađa i brža Crvena zvezda pod vođstvom Baraka Bahara. Dosta mladih lica viđeno je u svlačionici najvećeg srpskog stadiona, kao što smo i najavili.

Na prozivci se našlo 18 fudbalera, dok će mnogi od njih biti priključeni naknadno zbog reprezentativnih obaveza i slično.

Baharu su se danas javili sledeći igrači: Nikola Vasiljević, Miloš Gordić, Aleks Vigo, Lazar Nikolić, Kosta Nedeljković, Aleksandar Dragović, Uroš Spajić, Nemanja Milunović, Stefan Leković, Milan Rodić, Marko Gobeljić, Srđan Mijailović, Slavoljub Srnić, Nikola Stanković, Petar Stanić, Nikola Knežević, Mirko Ivanić, Jovan Šljivić, Jegor Prucev, Nikola Mituljikić, Jovan Mituljikić, Aleksandar Katai, Stefan Mitrović, Vladimir Lučić i Jovan Mijatović.

Ekipi će se naknadno priključiti: Strahinja Eraković, Irakli Azarov, Marko Stamenić, Gelor Kanga, Kings Kangva, Osman Bukari, Andrija Radulović i Piter Olanjinka.

"Želimo vam sreću i da vas zdravlje sliži. Kao što znate novi trener je Barak Bahar, tu su i njegovi pomoćnici. Znate šta je Crvena zvezda, ponavljamo to svake godine, a vi ponavljate ono što mi želimo. Ono što mi želimo to su titule, trofeji...Predstoji nam grupna faza Lige šampiona, očekivanja su velika, zato smo i doveli trenera kojeg smo dugo želeli. Želeli smo jedan iskorak. Nadam se da ćete ga slušati. Da će biti sve kako očekujemo. Da ispunimo želje i snove armije naših navijača. Reč predajem novom treneru Baraku Baharu s kojim smo potpisali trogodišnji ugovor. Dugo ćemo sarađivati nadam se na obostrano zadovoljstvo", rekao je Terzić.

Igračima i prisutnim medijima se tada obradio novi šef Barak Bahar koji je već impresioniran navijačima.

"Prvo, sam srećan što sam ovde, što vas vidim sve. Juče sam išao da gledam košarkaški derbi, video sam neke od vas. Bilo je vrlo impresivno, svidela mi se atmosfera... Pobedili smo i sada moram da idem i na sledeću utakmicu. Bio sam vrlo uzbuđen i impresioniran atmosferom, verujem da su to isti navijači koji dolaze i na fudbalske utakmice. Želim da ti navijači zavole fudbal koji ja volim. Da igramo fudbal koji volim, moramo da radimo veoma vredno. A da bismo radili vredno, moramo da budemo zajedno. Ne volim mnogo da pričam, volim da radim. Mnogo ćemo raditi, malo ćemo pričati", kazao je Izraelac koji je potom predstavio svoje saradnike, a zatim izveo igrače na uvodni rad.

 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke