Zvezda poslala i stranca u Zemun! Ni to nije sve...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 21.01.2019.
09:31
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Zahvaljujući Zvezdi, Zemunci sve jači...

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Znate već da u Crvenoj zvezdi intenzivno rade na smanjivanju igračkog kadra, s obzirom da ekipu Vladana Milojevića na proleće očekuje znatno manji broj mečeva u odnosu na evrtopsku jesen.

Iz svega toga, bar za sada, najviše profitiraju u Zemunu, koji su ove zime dobili čak trojicu igrača sa ''Marakane'', a izgleda da će se taj trend nastaviti.

Podsetimo, na pozajmicu u Zemun su prethodno otišli Dejan Vidić, koji je u tekućem prelaznom roku došao iz Zlatibora u Zvezdu, a crveno-beli su ga odmah prosledili u Gornju Varoš, kao i mladi Ivan Ilić, a uz saglasnost Mančester sitija.

Najnovija informacija na tu temu stiže danas, objavio ju je ''Sportski žurnal'', koji prenosi da će na pozajmicu u Zemun i jedan od Zvezdinih stranaca, brazilski desni bek, pomalo zaboravljeni Ze Markos koji je još uvek član šampiona Srbije i ugovorom je vezan do juna 2021.

Dvadesetjednogodišnji fudbaler je na ''Marakanu'' stigao u leto 2017, ali nije uspeo da se nametne, pa je prethodno bio na pozajmici u Radu. U dresu ''Građevinara'' je ove sezone odigrao samo jednu utakmicu u Kupu, a u prošloj je upisao još sedam nastupa, skromno za igrača koji bi da zaigra u Zvezdi.

Međutim, izgleda da ni tu neće biti kraj spiska igrača koji će se ove zime preseliti iz Zvezde u Zemun. Četvrti na tom spisku trebvalo bi da bude mladi ofanzivni vezista Veljko Nikolić koji je jesenas bio u Grafuičaru, a trenutno je sa ekipom Crvene zvezde na pripremama na Kipru.

Po povratku sa Pafosa, i ovaj transfer bi treebalo da bude realizovan.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 21.01.2019
18:35

"Jak" Zemun za jaku zvezdu.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 21.01.2019
10:37

Zauzvrat dobijaju njihovog levog beka na leto:-D

avatar
Momcilo Stojanovic
Monday, 21.01.2019
15:03

Za uzvrat dobijaju sigurne bodove i još jednu filijalu.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 22.01.2019
09:03

I levog beka uz popust:-D A ni po toj diskontnoj ceni im nece platiti:-D