Zvezda potvrdila, osam fudbalera sa novim ugovorima!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 11.08.2022.
13:45
Izvor: Sportske.net

Sjajne vesti za ove momke.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda potpisao je danas profesionalne ugovore sa osam igrača iz svoje omladinske škole, potvrdio je klub.

Prve profesionalne ugovore sa crveno-belima su potpisali Marko Ćurić, Mlađan Ivanković, Dragan Tegeltija, Uroš Tegeltija, Nemanja Đurišić, Veljko Milosavljević, Andrija Maksimović i Ognjen Mišić.

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović poručio je mladim fudbalerima da želi da im "potpisivanje profesionalnog ugovora bude podsticaj za dalji rad".

"Čestitao bih pre svega roditeljima što su stvorili ljude koje su danas potpisali ugovor sa Zvezdom. Zvezda je ponosna na ove momke. Čeka vas ozbiljan i naporan rad, jer savremen fudbal nije samo igra, nego i više od toga. Potrudite se da opravdate ukazano poverenje", rekao je Mijailović.

Direktor Omladinske škole Zvezde Dragan Mladenović poručio je igračima da "sada moraju da se ponašaju u skladu sa ugovorom koji su potpisali".

"Od vas se očekuje da pre svega budete dobri ljudi. Fudbalska karijera je zahtevna i traži odricanje. Čestitam vama i vašim roditeljima", poručio je Mladenović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke