Zvezda pozvala navijače na posebnu akciju: "Upoznaj prvotimce!"

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 27.03.2023.
16:15
Izvor: Sportske.net

Nagrađuju praksusa prethodnih mečeva.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu od 18 časova dočekati Mladost GAT na stadionu "Rajko Mitić", a klub je u za taj meč pripremio posebne pogodnosti za najmlađe.

Naime, kako je uočeno da je na prethodnim mečevima crveno-belih veliki broj najmlađih na tribinama isticao svoje panoe, klub je rešio da pokrene akciju za meč sa Mladosti GAT i srećnog dobitnika nagradne igre upozna sa prvotimcima Crvene zvezde. 

"Reprezentativna pauza se polako bliži kraju, a kako bismo se na pravi način vratili takmičarskim utakmicama, naš klub je odlučio da obraduje zvezdaše koji će sa tribina Marakane bodriti crveno-bele. U prethodnom periodu smo na mečevima uočili veliki broj panoa, sa sjajnim crtežima i ispisima. Upravo zbog toga smo odlučili da motivišemo sve navijače našeg kluba da za utakmicu sa ekipom Mladost GAT pripreme kreativne radove, na kojima će se nalaziti crteži ili poruke koje su upućene crveno-belima. 

 Zvezdaši koji na utakmicu ponesu pano sa crveno-belim motivima će po ulasku na stadion dobiti broj. Pobednika ćemo proglasiti tokom drugog poluvremena kada će spiker pročitati broj koji je pobedio, a ujedno će se pojaviti i na semaforu. Po završetku utakmice, vlasnik najkreativnijeg i najoriginalnijeg rada će biti nagrađen upoznavanjem sa Zvezdinim igračima", saopšteno je od strane kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke