Zvezda predstavila novo pojačanje, Mrkela otkrio da je Radonjić blizu povratka!

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 17.06.2024.
15:15
Izvor: Sportske.net

Ozbiljna pojačanja stižu na "Marakanu"!

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je danas Dalsija Gomeša kao novo pojačanje.

On je ozvaničen još pre nekoliko dana, ali je danas predstavljen javnosti sa prvim impresijama, a medijima se takođe obratio i sportski direktor Mitar Mrkela

"Dalsio dolazi iz kiparskog Apoela, a u karijeri je nastupao još u Portugalu i Grčkoj. U jednom periodu svoje karijere je sarađivao sa trenerom Milojevićem koji ga izuzetno ceni i koji je i predložio da ga dovedemo. Milojević smatra da se Dalsio fenomenalno uklapa u njegovu filozofiju igre i da će dati veliki doprinos našoj ekipi u narednim sezonama", počeo je Mrkela i odgovorio prisutnim novinarima kakva je situacija oko dolaska Nemanje Radonjića.
 
"U više navrata sam isticao da je Radonjić odličan igrač. Dobro ga poznajemo i u stalnom smo kontaktu. Voleo bih da dođe u Zvezdu, da se vrati u svoj klub, ali ne zavisi baš sve od nas. Nadam se da će situacija dobro da se razvije i da će obući Zvezdin dres. To je želja i nas i velike armije Zvezdinih navijača", podvukao je Mrkela.

 
Dalsio je izneo svoje prve utiske.
 
"Hvala klubu na tome što su me doveli. Prvi utisci su sjajni, ovo je viši nivo igre za mene i ostvarenje sna mi je da budem deo ovako velikog kluba. Želim da igram Ligu šampiona sa Zvezdom i srećan sam što sam ovde. Srećan sam i što ponovo sarađujem sa trenerom Milojevićem koji mi je pomogao dosta u tome da napredujem kao igrač. Verujem da će sve biti dobro", počeo je Dalsio.
 
Osvruo se i na sjajne navijače Crvene zvezde.
 
"Čim sam potpisao, stiglo mi je preko hiljadu poruka na Instagramu od Zvezdinih navijača. Nikada to u životu nisam osetio i želim da im vratim ljubav kroz igre na terenu".
 
Otkrio je i zbog čega broj 22.
 
"Uzeo sam broj 22, jer je to dan mog rođenja, kao i moje ćerke".
 
Ima bogato internacionalno iskustvo.
 
"U Grčkoj sam igrao u manjim timovima, ali na Kipru sam igrao u ekipama koje pretenduju na titulu. Znam kakva je liga u Srbiji, neće biti nimalo lako, ali sam spreman za sve izazove".
 
Polivalentan je igrač, a otkrio nam je i gde se na terenu najbolje oseća.
 
"Milojević mi je uvek govorio da mogu svuda na terenu da igram, ali lično se najbolje osećam kao 'osmica' ".
 
Upoznat je Dalsio sa timom Zvezde, a otkrio i da poznaje Kangu.
 
"Gledao sam neke Zvezdine utakmice, tako da znam šta me čeka. Interesantno je da sam za reprezentaciju igrao protiv Kange, koji je odličan igrač, mislim da smo sličan tip. Ne volim puno o sebi da pričam, hoću da se pokažem na terenu", zaključio je Dalsio. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke