Zvezda predstavila svoju ''novu mašinu''

Autor: Darko Mitrović
subota 23.07.2022.
08:57
Izvor: Sportske.net

Da bi sve na terenu funkcionisalo kako treba...

Screenshot/YouTube/Zvezda TV
Screenshot/YouTube/Zvezda TV

Povezane vesti

U Crvenoj zvezdi imaju mnogo razloga za zadovoljstvo ovog leta, kako zbog obavljenog posla u prelaznom roku, tako i zbog ostvarenih rezultata u prvim prvenstvenim mečevima.

Crveno-beli su na startu sezone dva puta bili u ulozi domaćina i to su na najbolji način iskoristili protiv Radničkog iz Niša (4:0) i Kolubare (5:0).

A da bi kvaliteti Ivanića, Kataija, Bukarija i ostalih došli do punog izražaja, neophodno je i da teren bude u savršenom stanju, a njegovim održavanjem se bavi nova epizoda Zvezda TV-a koja je predstavljena na zvaničnom klupskom sajtu pod naslovom ''Nova mašina stigla na Marakanu''.

''Nedavno ste imali priliku da vidite kako se održavaju tereni pri velikim vrućinama, a sada vam u novoj epizodi emisije "Tema dana" predstavljamo šta je sve neophodno od alata i mašina kako bi oni bili u perfektnom stanju.

Verovatno ste svi primetili da se kod čuvene "zelene kapije" nalazi jedna garaža, ali da li ste se zapitali šta je u njoj? Upravo tu se nalaze svi alati i mašine neophodne za održavanje naših terena, pa smo u razgovoru sa direktorom stadiona Stefanom Dičićem čuli šta je sve neophodno kako bi teren bio u perfektnom stanju.

Tu su kosačice, mašine za bušenje i prskanje kao i još mnogi alati koji se svakodnevno koriste, ali ono što je novina i što će značajno olakšati održavanje je traktor Solis 26'', piše na Zvezdinom sajtu.

A kako izgleda Zvezdina ''nova mašina'', opširnije pogledajte na Zvezdinom YouTube kanalu.

Zvezda će ovog vikenda imati i prvo gostovanje u novoj sezoni, u nedelju od 21 čas će odigrati meč trećeg kola Superlige protiv Mladosti u Lučanima, a kvota u AdmiralBet-u da će prvi gol biti postignut od 1. do 10. minuta iznosi 3.60.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke