Zvezda preko Napretka prelepim golovima do ''plus 5''!

Autor: Darko Mitrović
sreda 26.09.2018.
20:22
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion bez većih problema osvojio ceo plen u Kruševcu i ponovo stekao osetnu prednost na čelu tabele. Domaćin propustio prilike da meč učini neizvesnijim.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

U zaostaloj utakmici petog kola Superlige, Crvena zvezda je večeras u Kruševcu savladala domaći Napredak sa 3:0.

Ključni period meča bio je onaj od 15. do 20. minuta, kada su gosti postigli oba gola i praktično već tada prelomili utakmicu u svoju korist.

Zvezda je u 16. minutu iznudila slobodan udarac na tridesetak metara od gola, iskosa sa leve strane, crveno-beli su izveli kratku kombinaciju, lopta je došla do Marka Gobeljića koji je potpuno neometan raspalio po lopti i poslao neodbranjiv šut u gornji levi ugao gola golmana Petrovića - 0:1.

Samo četiri minuta kasnije, novi šok za domaće. Brza akcija Crvene zvezde, Ben ju je pokrenuo, Veljko Simić je na najbolji način ispratio i preciznim udarcem iskosa sa leve strane poslao loptu kroz noge domaćem čuvaru mreže - 0:2.

Zvezda posle tog gola nije previše forsirala u ofanzivi, pokušala je da meč uvede i mirniji tok i to joj je dugo uspevalo.

Golove iz prvog poluvremena možete videti OVDE.

Ipak, u drugom poluvremenu Napredak je ostavio bolji utisak i propustio nekoliko odličnih šansi da bar ublaži ovaj poraz.

Početkom drugog poluvremena Vulić je iz slobodnog udarca šutirao tik pored leve stative, a na ulasku u poslednjih deset minuta, Eskićev udarac zaustavila je prečka.

Do kraja još dve dobre prilike domaćih, Vukanović je iskosa sa desne strane mogao da asistira, ali se odlučio na udarac koji je bio prilično mlak i Borjan je zaustavio taj pokušaj. Golman Zvezde je par minuta kasnije imao i kiks koji domaći nisu iskoristili.

Kazna za te promašaje domaćih usledila je u 89. minutu. Još jedan ''slobodnjak'' i još jedna majstorija. Ovoga puta rezervista Milan Jevtović postiže prelep gol sa dvadesetak metara, lopta je završila u donjem levom uglu gola domaćih - 0:3.
--

Napredak: Ni. Petrović - Boranijašević, Veškovac, Ostojić, Ne. Petrović - Eskić (Jović od 85.), Kostić - Ndiaje, Vulić, Vukanović - Zec (Alivodić od 59.).

Crvena zvezda: Borjan - Stojković, Babić, Degenek, Gobeljić - Jovičić, Jovančić - Ben (Meleg od 90.), Ebisilio (Milić od 83.), Simić (Jevtović od 76.) - Pavkov.

-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 27.09.2018
12:05

Ponovicu ono sto sam mnogo puta vec rekao da u Super Ligi Zvezdi niko nije ni do kolena kad igra sa bilo kojim timom jer su jednostavno prejaki za ovu nasu ligu. U derbiju smo skoro platili ceh previse velikoj opustenosti i to vise ne sme da se ponovi.

avatar
CHIEF_BGD
Thursday, 27.09.2018
01:33

Ebisilio i Simić odlični uz standardno dobrog Bena.
Još da su imali Boćka ili Jovelju u špicu umesto usporenog Pavkova
palo bi 5, 6 komada...

avatar
mlk
Wednesday, 26.09.2018
23:34

Kakvo namjerno igranje rukom izvan sesnaesterca Borjana i za Zvezdu ne vaze fudbalska pravila nema iskljucenja. Zabranjeno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar
Mare999
Wednesday, 26.09.2018
21:51

Miloje jos jednom pokazao da je nas najbolji trener.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 27.09.2018
19:55

Vaš najbolji trener, možda, naravno ako je bolji od svojih pomoćnika, mada pitanje je.

avatar
DekiStankovic5
Wednesday, 26.09.2018
21:22

Definitivno Ebisilio mora da igra vise,treba mu samo kontinuitet.Drago mi je zbog Jevtovica,ne zbog gola koji je super,nego sto je dobro odigrao.Mada ne mogu svi da dodju na red da odigraju,posle zime ce verovatno moci.

avatar
RIP KOBE
Wednesday, 26.09.2018
21:04

ruka borjana? nista o tome ipak. nastavlja se neregularno prvensvo, a da ne pricamo faulu i ofsajdu koji su bili pre prvog gola.

avatar
Man.United99
Thursday, 27.09.2018
09:18

Pa zar nije svirao sudija ruku? Dao mu zuti. Pa sta bi ti vise u onoj situaciji? Nije bio zadnji covjek nema crvenog pravila su tu jasna.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 27.09.2018
19:58

Pravila su jasna, ali ne i tebi. Uopšte ne mora da bude zadnji čovek, dovoljno je da zaustavi izglednu šansu za gol. Tipičan primer crvenog kartona. Nikog još zvezda nije pobedila u SL bez krađe.

avatar
Südkurve München
Wednesday, 26.09.2018
20:40
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 26.09.2018
20:29

Ne prestaje kontinuirana krađa. Deveta utakmica, deveta krađa. Čist crveni karton Borjanu nije pokazan na početku drugog poluvremena. Do 2:0 sudija koji se slika sa zvezdinom majicom je uradio sve što je mogao, a nakon 2:0 za zvezdu "samo" nije sudio sve prekršaje za Napredak i onda u drugom poluvremenu nije smeo da isključi Borjana.