Zvezda privodi kraju velike transfere, njih dvojica zajedno vrede OSAM miliona?!

Autor: Darko Mitrović
sreda 30.05.2018.
14:13
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Naravno, to ne daje odgovor na pitanje koliko će ih crveno-beli, zapravo, platiti.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Iz dana u dan stižu nova saznanja i nove spekulacije u vezi sa potencijalnim pojačanjima Crvene zvezde.

Ono što je sigurno, to je da u upravi crveno-belih vredno rade na angažovanju novih igrača, ali je teško proceniti ko bi mogao da bude njeno sledeće pojačanje, posle ozaničenja saradnje sa Dušanom Jovančićem iz Vojvodine.

Pre nekoliko dana izgledalo je da bi to mogao da bude Dejan Meleg, juče je potvrđeno da se vode svakodnevni pregovori sa napadačem Brage Nikolom Stojiljkovićem, a danas ''Novosti'' prenose nova, još spektakularnija saznanja.

Prema informacijama ovog lista, Zvezda je blizu dovođenja dva atraktivna pojačanja u ofanzvnoj liniji tima - Marka Marina i Franka Soldana!

I o njima se već nedeljama unazad spekuliše, ali izgleda da su pregovori daleko odmakli i da bi uskoro moglo da se očekuje i ozvančenje saradnje.

Marko Marin (29) bi prema ovim informacijama trebalo da iz Olimpijakosa stigne kao pozajmljen igrač, uz mogućnost otkupa njegovog ugovora. Navodno je načelni dogovor već postigut i sa igračem i sa Olimpijakosom, a crveno-bela ''desetka'' ga već čeka na Marakani.

Istovremeno, u završnu fazu ulaze i pregovori sa 24-godišnjim Argentincem Frankom Soldanom iz Santa Fea. Do kraja nedelje u Italiji će biti održan sastanak na kom bi svi detalji transfera trebalo da budu dogovoreni.

Marin sa Olimpijakosom ima ugovor do leta 2019. godine, a Soldano koji je klasični napadač, ugovorom je za Santa Fe vezan do leta 2020. godine.

Ako pogledate njihove profile na ''Transfermarktu'', videćete da je Marinova procenjena tržišna vfrednost tri miliona evra (ažurirano 22. maja), a Soldanova čak pet miliona (ažurirano 8. maja).

Naravno, Zvezda ih neće toliko platiti, ali pomenuti iznosi ilustruju kakva pojačanja crveno-beli nameravaju da dovedu.

Screenshot: transfermarkt.com
Soldano
-
Marin

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tipico.Tipico
Thursday, 31.05.2018
00:02

Ako može, da mi neko kaže, kako je moguće, da taj Klub bude DUŽAN bivšim igračima, i da ne nabrajam sve njihove probleme i ogroman Milionski dug. A imaju da plate ovih 8.miliona € za nove igrače? Odakle to? Ko to pravda? Nisam navijač nijednog Beogradskog kluba.

avatar
Mika Delimicno Celav Maric
Thursday, 31.05.2018
11:04

Buraz jel ti stvarno mislis da ce platiti 5 miliona :D

avatar
Tipico.Tipico
Thursday, 31.05.2018
12:36

Nisam navijač nijednog Beogradskog kluba ali znam kome su dužni i kako se ponašaju prema igračima koji su dali mnogo za Klub (zvezda) plus oba kluba (zvezda i partizan) igraju prljavo, da ne kažem, da nameštaju, to je teško dokazati u našim krajevima. I zahvaljujem ti na odgovoru! I još da vas pitam, verovatno znate, kako je prošao Glasgow Rangers?! Slavni klub sa mnogo trofeja ali izbačen iz prve lige iz istih razloga zbog kojih treba da tako prodju Zvezda i Partizan!

avatar
Tipico.Tipico
Wednesday, 30.05.2018
21:25

Sve se nešto kupuje, troše se MILIONI € a odakle vam???

avatar
brekbaCh1
Wednesday, 30.05.2018
21:14

Gde se ima, tu se i rasipa.

avatar
neme
Wednesday, 30.05.2018
16:38

Ovo bi bio ozbiljan iskorak za nase uslove DR zna sta radi tako je Mamic s Dinamom niz godina prodas par klinaca koji timu za ostvarenje ozbiljnih ciljeva ne znace nista to su kao talenti a dovedes par ozbiljnih igraca profesionalaca ako nista bar da budes konkurentan.

avatar
Silent
Wednesday, 30.05.2018
15:12

Soldano ima odlicnu tehniku

avatar
noname
Wednesday, 30.05.2018
16:54

toliko je dobar da mu ni sliku nisu nasli za TM, ali ti si ga pratio pa znas?! :P

avatar
Mangus
Wednesday, 30.05.2018
14:45

Dolazak soldana znaci da Pesic odlazi, u suprotnom ga nr bi jurili jelte. Dalje, ne verujem da ce i Stoiljkovica i Soldana dovoditi. Preskupi su zajedno.

avatar
Fiqlini
Wednesday, 30.05.2018
14:17

ako zvezda dovede ove igrace skidam kapu upravi zvezde ma kolko bili lopovi i losi ljudi rade da zveuda bude jaca pa ajde komsije udji te u LS a ovi nasi neka dovode igrace iz nase liga koji nece vide prvu postavu

avatar
biTan
Wednesday, 30.05.2018
22:51

Ti lopovi skapirali da ce vise para da uzmu ukoliko urade nesto u Evropi,nasa liga vise ne prolazi,zatoigrac koji igra samo nasu ligu(evropu i reprezentaciju ne)ne moze da ode za velike pare,a posle isti taj igrac ode za desetine miliona evra..