Zvezda prodaje za 7.000.000, a kupuje za 600.000 - Stiže ''novi'' štoper!

Autor: Darko Mitrović
sreda 19.07.2023.
11:30
Izvor: Sportske.net, Sportal.blic.rs

Sve je dogovoreno.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Nova fudbalska sezona u Srbiji trebalo bi da počne krajem ovog meseca, a Crvena zvezda se odlučila za dva transfera na štoperskim pozicijama koji bi možda već danas trebalo da se ozvaniče.

Pisali smo u više navrata, Strahinja Eraković i Crvena zvezda su prihvatili ponudu ruskog Zenita koji je spreman da plati sedam miliona evra na ime obeštećenja.

Bilo je najava da će Eraković ostati u Crvenoj zvezdi na pozajmici ove sezone, ali se u isto vreme najavljuje i povratak iskusnog štopera Miloša Degeneka iz američkog Kolumbusa, gde je otišao upravo iz Zvezde pre godinu i po.

Degenek bi bio adekvatna zamena za Erakovića, ali ako bi Eraković ostao na pozajmici, onda se postavlja pitanje treba li Zvezdi toliko štopera ove sezone, s obzirom da uz Erakovića već ima i kapitena Dragovića, zatim Spajića, Milunovića, mladog Lekovića, a trener Bahar je tokom priprema i defanzivnog vezistu Srđana Mijailovića koristio u štoperskoj liniji.

Kako god, ''Sportal'' je danas otkrio i deo finansijskih detalja očekivanog Degenekovog transfera u Zvezdu i prema tim saznanjima, srpski šampion će izdvojiti 600.000 dolara na ime obeštećenja američkom Kolumbusu.

Degeneku bi ovo bio treći dolazak u Crvenu zvezdu, velika je želja trenera Bahara da se on vrati, jer ga je želeo i u Makabiju iz Haife i sada bi ta njegova želja trebalo da konačno bude ispunjena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke