Zvezda radi na kondiciji sa novim trenerom!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 09.01.2023.
18:15
Izvor: Sportske.net

Čini se, mesto gde je Zvezda bila tanka u Evropi.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Setimo se Makabija iz Haife, utakmice za plasman u Ligu šampiona kada je Zvezda morala više, a nije mogla upravo zbog - kondicije svojih fudbalera. 

Celokupna javnost je bila upoznata da Zvezda nije bila najbolja kod Dejana Stankovića na početku sezone što se tiče fizičke spreme, pa je sada napravljena korekcija u stručnom štabu. 

Miloš Milojević je odabrao Aleksandra Jankovića, nekadašnjeg pomoćnika Slaviše Jokanovića i Aleksandra Stanojevića u inostranim klubovima, a dolazi iz Vojvodine gde je radio sa Milanom Rastavcem. On je potpisao još pre mesec dana. 

"Trening su vodili kondicioni treneri na čelu sa Aleksandrom Jankovićem, novim pojačanjem Crvene zvezde, koji je već stigao da nametne autoritet, s obzirom na to da su ga igrači pomno slušali i bespogovorno izvršavali zadatke. Posle uvodnog zagrevanja prešlo se na istrčavanje kratkih deonica, odnosno vežbe snage kako bi naši fudbaleri bili što spremniji za prolećne izazove. Na kraju, uigravanje akcija sa više igrača u završnici, čime je okončan jutarnji trening koji je trajao 75 minuta", stoji na sajtu Crvene zvezde. 

Pogledajte trening...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke