Zvezda radi po lošem vremenu, Vasiljević o borbi za mesto među stativama

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 12.07.2020.
13:46
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda radila po lošem vremenu.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Ekipa Crvene zvezde je već drugi dan na Divčibarama gde se priprema za novu sezonu, a danas su prvotimci odradili trening po veoma maglovitom vremenu, a pored toga je padala i kiša.

Prepodnevni trening je praktično bio priprema za ono što crveno-bele očekuje na popodnevnom treningu.

Dakle, popodne je još jedan trening, baš kao i golmane od kojih je Nikola Vasiljević istakao da je srećan zbog povratka u Crvenu zvezdu.

"Srećan sam što sam ovde. Prethodni period sam iskoristio kako bi napredovao i verujem da sam u tome uspeo. Čast je ponovo biti u crveno-belom dresu i nositi Zvezdin grb. Na meni je da vredno radim, dok će trener odlučiti ko će biti među stativama", rekao je Vasiljević.

"Zvezda ima sjajne golmane. Ne treba trošiti reči o Milanu Borjanu. Pokazao je da je jedan od najboljih golmana u Evropi, a to govori statistika. Tu je i mladi Katić koji je sigurna budućnost našeg kluba i neko ko ima potencijal da ostvari veliku karijeru. Mnogo je dobro kada imate jaku konkurenciju, jer tako postajete sve bolji"
, kaže Vasiljević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Sunday, 12.07.2020
22:10

Васиљевић је одличан голман.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 12.07.2020
15:20

Najbolji golman u Evropi samo što to nisu znali omladinac spartaka koji mu je dao gol čim je prešao pola, a prvotimac čukaričkog sa svoje polovine, a protiv Partizana skače u bazen. Samo se vi ugledajte na njega, brzo će mali Mister Filip među stativama ahahaha