Zvezda raskida ugovor na Mijailovićevu štetu!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 13.02.2015.
21:34
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Upravni odbor FK Crvena zvezda potvrdio je raniju odluku klupske Disciplinske komisije što znači da će sa Nikolom Mijailovićem biti raskinut ugovor na štetu iskusnog defanzivca.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda doneo je odluku o jednostranom raskidu saradnje sa Nikolom Mijailovićem i to na štetu iskusnog defanzivca.

U petak je na zvaničnom sajtu Crvene zvezde saopšteno da je Upravni odbor kao drugostepeni organ potvrdio kaznu koju je ranije izrečena Nikoli Mijailoviću od strane Disciplinske komisije.

"U tom smislu, Upravni odbor je potvrdio odluku Disciplinske komisije, kao prvostepenog organa, koja je izrekla najstrožu kaznu - raskid Ugovora o profesionalnom igranju na štetu igrača" navodi se na sajtu Crvene zvezde.

To znači da će doskorašnji kapiten šampiona Srbije okončati saradnju sa Crvenom zvezdom a raskid ugovora biće na štetu Nikole Mijailovića.

Iskusnom defanzivcu ostaje da pravdu potraži na nekoj drugoj adresi a videćemo hoće li to zaista i učiniti.

Podsećamo da je Mijailović suspendovan zbog navodne svađe i sukoba sa Milošem Bosančićem ali iz svega zapravo stoji sukob sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke