Zvezda rešava pitanje bekova, šta će biti sa Rodićem? Terzić: ''Razumem da je došlo do zasićenja...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 02.01.2022.
16:41
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Čini se da je za upravu Zvezde najteže pitanje kako pronaći kvalitetnog levog beka.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Poput kapitena Milana Borjana, Milan Rodić već četiri i po godine daje ogroman doprinos istorijskim Zvezdinim uspesima, pa se u poslednje vreme sve češće spekuliše o njihovim mogućim odlascima, pogotovo posle sukoba Borjana sa trenerom Stankovićem i poruke kapitena crveno-belih da želi da promeni sredinu.

Problem je što neće biti nimalo lako naći im dostojne zamene, odnosno igrače koji bi imali autoritet u ekipi poput njih dvojice.

O Rodićevom statusu je govorio i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić u novogodišnjem intervjuu za TV ''Arena sport''. Tom prilikom je izrazio želju da Rodić ostane, ali...

''On je najduže od svih nosilaca ovde. On je od početka tu i razumem da je došlo do zasićenja, da želi da ode u inostranstvo, da negde drugde završi karijeru da bi sebi i porodici obezbedio egzistenciju. Ipak, mi ćemo učiniti sve što je do nas da ga zadržimo.

Levog beka nije lako naći, vidimo da i reprezentacija kuburi sa bekovima. Nije lako naći igrača na toj poziciji, pogotovo što smo limitirani sa četiri stranca na terenu. Ja se nadam da ćemo se dogovoriti sa Rodićem i da će ostati, ali ukoliko ne uspemo, želim mu svu sreću, zadužio je klub i naći ćemo adekvatnu zamenu'', objašnjava Terzić.

Letos se kao pojačanje na mestu levog beka pominjao Aleksandar Kolarov, ali sada italijanski mediji pišu da on želi da završi igračku karijeru.

A kada je u pitanju desni bek, tu je već na vidiku novo pojačanje, i to iz inostranstva.

''Mi smo konstatovali da ne možemo da nađemo kvalitetnog desnog beka koji može da odgovori kriterijumima Crvene zvezde. Imamo uži spisak i nadam se da ćemo kroz sedam-osam dana rešiti pitanje desnog beka, stranca'', izjavio je Terzić.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke